Ja det kan godt være “whoa” skal staves anderledes, men hør selv efter i nedenstående klip. Det er et klip med den new age inspirerede præstinde, som mange overåndelige troende anser for at være en kristen. Hun er en falsk profetinde og det er der slet ingen tvivl om. Hun er bl.a. også en af Todd Bentleys mest ihærdige støtter. I denne video fortæller hun om en såkaldt “breaker anointing”. Hendes udlæggelse af hvad det er, er skam tosset nok i forvejen, og burde få folk til at finde deres føde et andet sted. Men det er faktisk ikke det jeg synes er værd at lægge mærke til her. Nej det er hendes overfølsomhed overfor engle. For hver gang der lige kommer en engel og rør hende skal hun lige sige “whoa”, og der kommer åbentbart rigtig mange engle i det her klip.

Hvis det virkelig er engle, og ikke bare en sindsyg kvinde der sidder og opfører sig meget mærkeligt trip, så er jeg overbevist om at det ikke er Guds engle der er tale om her. For som Paulus skriver i anden korinter 14.32-33:

“Profeters ånder underordner sig under profeter, for Gud er ikke forvirringens, men fredens Gud.”

Dette er hvad der sker når folk hører på falske profeter som Rhodney Howard Browne, som siger at Helligånden er en bartender, som kan gøre os berusede i ånden. Patricia Kings tosserier starter ca. 50 sekunder inde i klippet.

Share on Facebook

One Response to “Patricia King siger whoa”

 1. Carsten Stampe Says:

  Whoa… …BAM!

  Og tænk sig engang at det er den slags nonsens de sender på God TV!

  Jeg græder

  Kærligst i Jesus,

  Carsten

  P.S.: The breaker anointing? Kapitel og vers tak! …har engang hørt om “The-coming-from-behind-anointing” men har heller ikke været i stand til at finde et kapitel eller et vers til at understøtte denne 🙂

Leave a Reply