Kære læsere, mit navn er Majbrit og jeg har fået lov til at skrive et indlæg her på bloggen. Jeg har gået og tænkt lidt over, hvad jeg skal skrive om og siden jeg er en ung fuldtidsmor, er emner indenfor familie og børneopdragelse i højsædet for mig.

Når jeg læser Guds ord og kristent litteratur bliver jeg igen og igen mindet om dette. At opdrage ens børn, og at lede og guide dem til en erkendelse af, at der er en Gud og at det KUN er gennem Hans enbårne Søn, hvori der findes frelse fra synd og evig fortabelse. Det er ikke et let job, der kommer af sig selv, eller som man kommer legende til. Det er et tidskrævende job, som virkelig kræver engagement. Så er det essientielt at man selv lever i daglig omvendelse til Ham, og har en klar erkendelse af at uden Gud og Hans kraft og styrke og hjælp kan jeg intet. Jeg er intet uden Ham, som giver mig luften at indånde til liv hver dag!!

“Jamen børn bliver da søde, gode kristne ved at lære fra mor og fars eksempel og se at de er gode mod andre…..specielt de mennesker de kan lide!”

Hhmm er det nu også det bibelen siger? Nej, faktisk er bibelen helt klar på det område og underviser os ud fra 1. mosebog at efter Syndefaldet i Edens have, arver vi den syndige natur og blodlinie, som går helt tilbage til Adam, det første menneske på jord. Det vil sige at vore børn, om vi vil det eller ej, er syndige fra fødslen af, ja faktisk fra undfangelsen af. Det er vores job, som deres autoritet at hjælpe dem til at komme til en erkendelse af, at uden omvendelse fra deres synd og tro på Herren Gud, er det umuligt at få tilgivelse fra deres overtrædelser og og arve evigt liv i himmelen.

Jeg kunne godt tænke mig en anden gang at skrive lidt mere om hvordan vi som forældre, kan hjælpe vores børn til at leve et liv der ærer Gud, blandt andet ved at leve i lydighed mod deres forældre, som Gud har sat som autoritet.

Share on Facebook

One Response to “Om at lede sine børn til Kristus. Af gæsteskribent Majbritt Beuttel”

  1. Rasmus Gade Says:

    Hej Majbritt,

    Nu er jeg godt nok ikke selv en forældre, men dette indlæg er godt og lige til pointen. Glæder mig til at læse flere af dine indlæg…

    I Guds nåde,
    Rasmus Gade

Leave a Reply