Jeg kunne godt skrive meget om den klimakonference som pt finder sted i København. Men jeg synes at en stor del af den information som jeg synes er relevant for dette, lidt for ofte er flettet ind i konspirationsteorier. Da jeg ikke er en stor fortaler for konspirationsteori, fordi jeg synes man alt for ofte blander mærkværdige konklusioner ind i historierne, vil jeg godt være lidt afventende istedetfor. Jeg tror også det er langt bedre at gøre som dem der har valgt at bruge klimakonferencen til at evangelisere, istedetfor at råbe “antikrist kommer, antikrist kommer” o.l. (se mere om evangelisation under klimakonferencen på dette link).

Men jeg vil gerne henvise til det Kim Thomassen skriver på sin blog om klimaet, som er ved at få funktion som en religion. Han skriver i sin indledning:

Er troen på menneskabet klimaændring ved udvikle sig til en ny religion, som skal erstatter troen på Bibelens Gud?, eller er det springende punkt om menneskeheden truer jordens klima?”

Læs hvad han mere skriver på Kim Thomassens blog på dette link.

Share on Facebook

One Response to “Og så lidt om klimaet”

  1. Kim Thomassen Says:

    FN`s store klimatopmøde ser for nuværende ud til at en aftale ikke er muligt, men ingen vil sidde med sorteper. Der kommer en aftale, men til hvilken pris?. Den vil blive dyr, og vil slet ikke være nok for at redde verdens klima. Men fordi ingen vil tabe ansigt i København vil man i sidst øjeblik indgå en ny klimaaftalt. USA, og Kina må lægge langt mere på bordet, hvis en aftale skal i hus, udtalt den svenske miljøminister og regerende EU-formand, Andreas Carlgren i sin tale til FN-samlingen i Bella Center, (JP, 16.12.09). Her til formiddag har det danske formandskab forhandlingstekst klar. (KD, 16.12.09)

Leave a Reply