Nogen gange tager man sig til hovedet når folk påstår at evoloutionsteorien og nazismen ikke har noget med hinanden at gøre. Når folk siger sådan, synes jeg de minder om den sorte ridder der har fået hugget armen af, og påstår det kun er en ridse, mens blodet fosser ud af den skulder hvor der før sad en arm. Men lad os se lidt igen på hvad nazisterne sagde, og der bliver godt nok ikke lagt fingre imellem her. Det bliver spændende at se om der igen er nogle blinde folk der kan finde på at påstå at der ikke er nogen sammenhæng mellem evolutionismen og nazismen, efter denne video.

Share on Facebook

3 Responses to “Og endnu engang, Nazismen byggede på evolutionismen”

 1. Martin Says:

  Først og fremmest er dette jo ikke evolution, det ved du forhåbentlig også godt René. En art har bedre chancer for at overleve hvis den bevarer sin biodiversitet. Enhver der er bekendt med evolution ved dette. Hitler havde gang i noget der minder om en afart af Lamarckismen.

  Selv hvis nu Hitler lovpriste “On the Origin of Species” og evolutionsforskning (hvilket han ikke gjorde, han lod tværtimod alle bøger om emnet “bandlyse” og brænde, hvad er så pointen? Hvad betydning har det?

 2. Astor Says:

  alle -ismer, religioner og idéer kan misbruges. herunder selvfølgelig også evolutionsteorien.

 3. Kaja Says:

  Du skal mere i dybden end bare en lille tekst og en video.

Leave a Reply