Så er det officielt. Da der ikke bliver offentlige møder med Paul Washer på Pinsevækkelsens Sommercamp, har arrangørerne af hans besøg i Danmark sørget for et andet offentligt møde med ham.Det sker i Teatersalen i Randers. Der er åbent for alle til det møde. Dette er hvad der står på “TIlbage til bibelens” hjemmeside:

Paul Washer til DK

Tilbage Til Bibelen har inviteret Youtubes mest Downloadede forkynder kommer til Randers d. 15/7 i Teatersalen Randers ved Fritidscentret. Der er gratis adgang og mødet starter kl 19.30. Dette ville være et godt møde at invitere din ateistiske onkel Bob med til.

Teatersalen ligger på Vestergade 15 i Randers.

Men hvad sker der ellers?
Paul Washer kommer ikke til Danmark primært for at holde offentlige møder. Han har sagt at han bare vil være sammen med 20-30 mænd som vil prædike evangeliet. Det var hans ønske for dette besøg. Han vil undervise og tale med dem. Her vil han tale om Open air forkyndelse, hvordan vi skal prædike evangeliet både indenfor og udenfor kirken. Hvordan vi skal forholde os til kirker (og præster) som ikke vil prædike evangeliet m.m.

Men der vil ogse være fokus på hvad der skal til for at bygge en bibelsk kirke. Noget som jeg forstår flere går og tænker på. Men som folk synes kan være en svær beslutning. Så hvis du går med tanker om at starte noget nyt op, eller har brug for (og tør) blive konfronteret af en forkynder som ikke er bange for at prædike Guds ord som Guds ord er, fordi du selv ønsker at blive en mere bibelsk forkynder, så kontakt mig på info@omvendelse.dk, eller Cameron Buettel på talkingdonkeys@hotmail.com. Det vil ikke være alle der kan komme med, dels pga begrænsede pladser, men mest fordi det er vigtigt at dem der kommer, også er folk der vil tjene Gud. Folk som ikke er bange for at sætte deres egen karriere, eller succes over styr fordi de sætter navnet Jesus højere end deres eget navn. Det skal være kristne mænd som brænder for Gud, og er villige til at brænde igennem. Så tænk godt over om det er noget for dig, og kontakt os så hvis du mener det er en beskrivelse af dig!

Share on Facebook

4 Responses to “Offentligt møde med Paul Washer”

 1. Ivan Rasmussen Says:

  Hej René. Lyder godt at der kommer et offentligt møde. Skal lige have undersægt om jeg kan der komme den dag. Lige et spørgsmål – er det kun for mænd?

 2. René Vester Says:

  Hej Ivan
  Nej det offentlige møde er åbent for alle. Om der bliver nogen møder for begge køn af de mindre samlinger, er ikke noget vi har talt om. Men jeg ved at Paul Washer primært kommer for at være sammen med mænd der brænder for at prædike evangeliet, og undervise og bede med dem. Jeg kunne da godt forestille mig at du var en af dem.

 3. Troels Larsen Says:

  Hej

  hvor lang tid bliver han i Danmark?

  Guds fred troels

 4. René Vester Says:

  Hej Troels
  Han er her fra den 14 til den 16 juli. Jeg vender lige tilbage ang. din mail. Forhåbentlig allerede i dag.

Leave a Reply