Her er en satire på den nye smarte ungdomsleder. Han ved lige præcis hvad der skal til for at forny kirken. Han har selvfølgelig lækkert hår, og virker samtidig lettere metroseksuel. Satiren her er en af de sjoveste jeg har set. Men det skyldes nok at jeg har mødt flere af de her typer. Sagen er at han ikke er så langt væk fra mange virkelige ungdomsledere.

Hvis man prøver at se hvordan mange kirkelige ungdomslejre bliver promoveret, er det forbavsende at se hvor mange ligheder der er i denne video. Se hvad der sker når en sund bibelelskende ungdomsgruppe bliver udsat for den nye og toptunede ungdomspastor. Han er så toptunet at Nik og Jay ikke når ham til knæene. Men det er vist ikke noget man kan bruge når man en dag skal stå foran en retfærdig Gud på dommens dag.


Ignatius from travis hawkins on Vimeo.

Læg særlig mærke til slutningen hvor menighedens pastor gør sin pligt. Noget mange pastorer burde have gjort for lang tid siden, overfor de mange smarte forkyndere som ikke vil prædike et klart og tydeligt evangelium. Men som istedet tror kristendom handler om attitude og coolness tilsat nogle kristne ord.

Share on Facebook

Leave a Reply