Hvad der sker i Helligåndens navn, og hvad der reelt set er fra Helligånden og dermed bibelsk er ikke altid det samme. Nogen gange er det direkte surrealistisk hvad der bliver påstået sker ved Helligåndens kraft, og andre gange decideret skørt. Men i begge tilfælde burde det ikke ske, for hvad der sker i Helligåndens navn skal også være i overenstemmelse med skriften.
I dette tilfælde kan man se noget af det mest mærkværdige forsøg på lovsang i Rick Joyners kirke. Rick Joyner er desværre en mand som rigtig mange i den karismatiske del af kirken ser op til, selvom det der sker i hans kirke er i så direkte opposition til skriften at der kun kan advares imod det. Men han siger tingene på en så pæn måde at folk tror på ham, hvilket jeg umiddelbart tror er en af årsagerne til at folk anerkender ham uretmæssigt.

Her er det dog ikke Rick Joyner selv der er med, men det lovsangsorkester som er i hans kirke. De har åbenbart fået at vide at de skal synge the Holy Ghost Hokey Pokey. En sang som ikke på nogen måde er en lovsang, men bare en sang som man synger i skolens gymnastiktimer i første klasse. Der er nogle angivelige helbredelser, men sagen er den at hvad enten de er relle helbredelser eller ej, så er dette ikke fra Gud. For mirakler uden bibelsk forkyndelse er kun mirakler, og de er ikke altid fra Gud hvilket bibelen også viser. Det her er direkte vildfarelse, og det der kommer til mig når jeg ser den slags er hvad Paulus skriver til romerne. Hvor han skriver at Gud gav dem der ikke fulgte Ham, hen til vildfarelse, og her er der virkelig tale om vildfarelse.

Hvis du vil høre hvad der kendetegner en kirke der virkelig er fyldt og ledt af Helligånden, kan du høre undervisning om det på dette link: https://sand.omvendelse.dk/podcast-en-hellligandsfyldt-kirke-4245.htm

Share on Facebook

Leave a Reply