….så lider hele legemet. I Indien er der pt en meget voldsom forfølgelse af de kristne. Det er særlig i delstaten Orissa dette sker. Radikale Hinduer brænder kirker ned, mindst 30 skulle være brændt ned. Men ikke nok med det, så bliver hjem der er ejet af kristne plyndret og ødelagt. Der er kristne som er blevet brændt levende. Eksempelvis Graham Staines og en del af hans familie. De havde holdt nogle møder i delstatetn og mens de sov i deres bus, kom 100 hinduer og satte ild til bussen. Mens bussen brændte ned, dansede hinduerne og råbte “retfærdighed er blevet udøvet, nu er de kristne begravet på hindumaner”.

Den forfølgelse som forekommer skyldes at den del lavkaste hinduer har brudt med hinduismen, og er blevet kristne. Det er der nogen højkaste hinduer der er blevet vrede over, og anser det for en trussel imod deres trossystem og samfund. Der skulle efter sigende være 50.000 kristne på flugt dernede lige nu, pga forfølgelserne.

Dette burde være en nyhed som fik de store overskrifter, men det er kun i www.kristeligt-dagblad.dk at man kan se noget om det. Hvis det nu havde været nogle buddhister, eller nogle fra en sekt kaldt Falun Gong, så ville dette have været på forsiden af flere aviser. Ikke fordi jeg vil ignorere forfølgelsen af de andre, men den ignorering af at kristne bliver forfulgt i verden, er ret tankevækkende. Men bare fordi verden ignorerer det, skal vi ikke. For når en del af legemet lider, så lider hele legemet.

Share on Facebook

One Response to “Når en del af legemet lider…..”

  1. Martin Willemoes Hansen Says:

    Det er ganske forfærdeligt 🙁 Må Gud hjælpe dem og må Kirken herhjemme vågne op.

Leave a Reply