Nu har de fleste på bloggen her nok fundet ud af at Joel Osteen (manden med den største menighed i USA) ikke mener at det betyder så meget om man er mormon jøde eller muslim. Men han er ikke den eneste af de store navne derovrefra som ikke har en ret forståelse af disse ting. Hvor Joel Osteen blot nøjes med at sige at han ikke ved om de kommer i himlen eller ej, så har Rick Warren valgt at arbejde sammen med dem. Og undervise dem i kirkevækstprogrammer. Det er selvfølgelig ikke noget vi har fået noget at vide om her i Danmark. Vi får kun at vide hvor flink og klog og dygtig Rick Warren er. Men læs nu det her fra USA TODAY. Hvor han forklarer hvorfor han kan finde på at hjælpe mormoner og jøder til kirkevækst.

“Warren is part of the ultra-conservative Southern Baptist Convention, and all his senior staff sign on to the SBC’s doctrines, such as the literal and infallible Bible and exclusion of women as senior pastors. Yet Warren’s pastor-training programs welcome Catholics, Methodists, Mormons, Jews and ordained women.

“I’m not going to get into a debate over the non-essentials. I won’t try to change other denominations. Why be divisive?”

Nu undrer det mig at man vurderer mormoners og jøders tro som “non-essentials”. Det er jo trosretninger som ikke har nogen frelseskraft i sig. De står for en anden tro, en tro uden frelse. Så man kan undre sig over at Rick Warren ikke har noget som helst problem med at invitere disse folk med til kirkevækstkonferencerne. Men okay, kunne det være fordi han har en helt anden agenda. end at folk skal frelses? Kan det have noget med hans P.E.A.C.E. plan som skal skabe en bedre verden? Kan jeg overhovedet som kristen bruge hans bøger som jeg før har påvist er ubibelske, når jeg samtidig ved at denne mand hjælper mennesker fra andre religioner med at få succes og få større “menigheder”? Jeg undrer mig meget. Men det er måske bare mig der er dum som en dør, og ikke fatter det nye som Gud vil gøre på en ny måde, uden at gøre ordentligt brug af de bibelske retningslinier.

Hvis du ønsker at se artiklen kan den læses på USA Today om Rick Warren. Citatet med Rick Warren som blev brugt før er markeret med grønt så det er til at finde.

Share on Facebook

One Response to “Mormoner og jøder de er da næsten en slags kristne ikke?”

  1. René Vester Says:

    Til dig der har kommenteret dette indlæg anonymt. Der optages generelt kun kommentarer fra folk der vil såt ved hvem de er. Anonyme kommentarer er ikke brugbare her på bloggen. Der e rplads ti luenighed her på bloggens kommentarer, men ikke til anonyme henvendelser. Hvis man ønsker at være anonym, og mener man har noget at sige, kan man istedet kontakte mig på info@omvendelse.dk.

Leave a Reply