Vi skal kende de falske profeter på deres frugter siger Jesus i Matt 7.20. Det kan jo nogen gange være svært at fange de falske profeter i deres vranglære, hvis vi ikke selv kender bibelen så godt. Men så er det godt at vi kan kende dem på frugterne. Jeg har ofte talt imod dem der kalder sig en del af emergent church. Jeg har dokumenteret hvorfor, og vist hvorhenne de tager fejl. Men det er også muligt at afsløre dem på deres dårlige frugter. Det kræver ikke noget særligt, bare læs deres blogs. Du behøver ikke engang kunne forstå engelsk for at kunne se det, for der er masser (desværre) emergente i Danmark og deres blogs kan du finde frem til igennem www.emerging.dk hvor de samles og fortæller vranglære til hinanden.

Hvad handler deres blogs om? De handler om dem selv, dem selv og dem selv. De siger godt nok at de ønsker at pege på Jesus, men der må jeg nok sige at det er de godt nok de mest elendige til at gøre. Selv Joel Osteen gør det bedre end dem, og han er godt nok dårligt til det, hvis der var nogen der skulle være i tvivl om det.

Men okay ret skal være ret. Vis mig den blog som der bliver linket til fra www.emerging.dk som handler om synd, omvendelse frelse fra evig dom, Jesu Kristi fuldbyrdede værk på korset eller Guds hellighed. Jeg ville kun blive glad for at se det, for jeg har endnu ikke fundet noget om disse vigtige kristne emner.

De emergente er mere fokuseret på dem selv end på Jesus Kristus. Hmm mon det vil hjælpe dem på dommens dag?

Hold øje med kommende indlæg her på omvendelse.dks blog, når ikonet for emergent church Brian McLaren bliver afsløret som en falsk profet, der ikke stoler på Guds ord, men kun på sin egen overbevisning. Hvis du stadig vil tro på Brian McLaren efter den afsløring, så har du nok også ret svært ved at tro på bibelen som Guds ord.

Share on Facebook

Leave a Reply