Åbentbart er det en stor nyhed lige nu, at den falske profet Todd Bentley er blevet erklæret diskvalificeret til at tjene som leder indenfor det kirkelige. Det mest bemærkelsesværdige ved denne diskvalificering er at Todd Bentley har vist igennem hans liv, hans mangel på bibelsk forkyndelse, og hans løgnemirakler, at han aldrig har været egnet til at tjene i en kirke.
Han burde hverken have lov til at prædike i en kirke, eller gøre rent i en kirke. For han er slet ikke en kristen, men en ufrelst mand som har brug for at omvende sig fra sine synder. Han er velkommen til at komme i kirke og høre bibelsk forkyndelse, men ikke til at tjene.

At den karismatiske radiovært Michael Brown og andre nu offentligt har diskvalificeret Todd Bentley, er mere med til at diskvalificere dem selv, end Todd Bentley. For det burde de have gjort for mange, mange år siden.
Det er i mine øjne rystende at folk som Michael Brown, Bill Johnson og Rick Joyner i så lang tid har kunne se igennem fingre med Todd Bentleys utallige syndige eskapader, og hans påståede, men falske mirakler. At folk anså den såkaldte Lakeland-vækkelse i 2008 for at være fra Gud, er også helt vanvittigt. Jeg husker at Henri Nissen som er redaktør for den kirkelige avis Udfordringen, skrev ekstremt ukritisk om det der skete dengang. Men da Todd blev afsløret i at havde været fuld under denne vækkelse, og samtidig var sin kone utro med deres barnepige, så blev der nærmest kun skrevet en lille notits om det, istedet for at erkende at intet af det der skete var fra Gud. Hmmm, hvor meget skal der egentlig til for at disse overkarismatiske folk vil erkende hvornår noget ikke er fra Gud? Det er som om de har lagt deres hjerne i formaldehyd, og så bare lade sig styre af disse selvbestaltede profeter som kun har falske budskaber som lyder tillokkende, men er uden indhold.

En mand som jeg synes vinkler Todd Bentley historien skarpt og klart er Todd Friel. Se her hvorfor.

 

se mere om historien her: https://relevantmagazine.com/current/panel-of-investigators-says-todd-bentley-should-be-disqualified-from-ministry-ie/

Share on Facebook

Leave a Reply