Når folk som Torben Søndergaard (TS) og Benny Hinn beder for syge, og vi ser noget der umiddelbart ligner en helbredelse, så er det ikke tale om rigtige helbredelser. Det er ikke andet end en blanding af adrenalinsus og manipulering med mennesker. Jeg er overbevist om at charlatanen Benny Hinn godt ved dette. Men kunne godt forestille mig at Torben Søndergaard selv tror på der er tale om helbredelser. Der findes jo folk der kan tro på sine egne løgne. Men om han gør det eller ej, så ændrer det ikke på at dette ikke er virkelige helbredelser, og det er slet ikke mirakler der sker.
Jeg har før bedt folk om at give mig dokumentation for de påståede helbredelser som TS påstår sker igennem ham. Men hverken ham selv eller andre har været i stand til det. Med andre ord, vi har ikke nogen lægelig dokumentation for folk der er blevet helbredt for kræft, selvom TS påstår der er folk der efter hans bønner er blevet helbredt for kræft. Det er bare sådan noget han skriver på facebook og så tror folk på det er sandt. Men det er ikke andet end påstande fra hans side. Den falske profet Todd Bentley gjorde forresten det samme. Han havde også masser af påståede mirakler og helbredelser, men ingen, absolut ingen dokumentation herfor.

Hvad er et mirakel?
Men hvad var det lige for nogle mirakler vi ser i det nye testamente? Det var lamme der blev raske, døve der kunne se, stumme der kunne tale og blinde der kunne se. Hør hov, hvor er lige den slags mirakler henne blandt disse selvbestaltede helbredelsesevangelister? Jeg tror forresten på at Gud helbreder i dag, og jeg tror det er bibelsk at bede for syge. Det tror jeg på af en ganske enkel årsag, nemlig at bibelen siger vi skal bede for syge og lægge hænderne på dem. Der er ikke noget der viser vi skulle stoppe med dette. Men at folk holder op med at have ondt i foden eller hovedet, eller at man oplever en varme igennem ryggen o.l. er ikke et mirakel, og det er for meget at påstå det er Gud der gør det.
Hvis Benny Hinn eller Torben Søndergaard virkelig udfører mirakler, så burde de vise det ved at helbrede de lamme, de døve, de stumme og de blinde. Men underligt nok, så er det aldrig dem de beder for. Måske er det fordi de godt ved inderst inde, at der kommer de til kort. Der stopper deres tro. Hvilket er ok de ikke har tro til. Men så burde de altså holde op med at kalde deres små happenings for mirakler og helbredelser, når de ikke kan fremvise mere dokumentation for det end en zoneterapeut kan komme med. Men fordelen ved at helbrede en lam, døv, etc. er at det bliver meget nemt at dokumentere det. Men det ser vi bare ikke noget af fra deres side.

Forresten så er det bibelsk nok at få helbredelser dokumenteret. Det ville Jesus også have, når han bad dem Han helbredte om at gå til deres præst og blive synet. Det var den tids dokumentation, i dag har vi læger til det.

Se mere om bibelsk dokumentation for lægedom her: https://sand.omvendelse.dk/hvorfor-sendte-jesus-de-helbredte-til-praesterne-4785.htm

Og her et link til hvor TS ikke vil have hans “mirakler” undersøgt:https://sand.omvendelse.dk/torben-sondergaard-mener-ikke-hans-mirakler-har-brug-for-at-blive-testet-4793.htm

Share on Facebook

Leave a Reply