I forlængelse af forrige indlæg (https://sand.omvendelse.dk/men-jeg-sagde-jo-herre-herre-3582.htm) så jeg i Udfordringen at en af Benny Hinns samarbejdspartnere kommer til Danmark til septemper.

Jeg har for nylig set et par videoer han selv har fået lagt ud om “sin tjeneste”. Og jeg skal love for at det er nemt at høre hvem det er der bliver fokuseret på her, og hvem der kommer i anden række. Hvorfor har han mon egentlig brug for at der skal fokuseres så meget på ham, og hvor er det skræmmende at de samme ting der bliver sagt om Manasse Jordan ligner det man sagde om en anden falsk profet ved navn “William Branham”.

Lad os lige slutte af med denne virkelig mærkelige video. Hvorfor han har brug for at vise at han kan danse som Michael Jackson, er over min forstand. Mon han giver sådan en dans i Hillerød?

Share on Facebook

2 Responses to “Manasseh Jordan kan godt lide at snakke om sig selv”

 1. Girly Says:

  Kæreste venner.
  Jeg er ikke enig i alle “deres” måder at “reklamere” for sig selv på. Det kan være kulturelt eller andre grunde.
  Men Gud har givet os evner og talenter og bibelen er SPÆKKET med folk der danser og synger for Gud. Lad ham da bruge det talent som Gud har givet ham … Dear dear dear. SKAL i finde ALT og brokke jer over …
  Det er sikkert kødelige mennesker, men altså..!

 2. Birthe Jensen Says:

  Kære Girly.
  Jeg er enig i at der ikke er noget galt i at danse af glæde for Herren. Det ligger i menneskets natur at vise glæde også vha. bevægelse. Se blot ved håndbold eller fodboldkampe.
  At der er fsk. udtryksformer/kultur er også rigtig og naturligvis skal vi ikke kritisere alt og alle bare fordi de er anderledes end det vi er fortroelige med.
  Men det er jo ikke det der er på tale her. Alene det faktum at han samarbejder med Benny Hinn og andre af samme kaliber, gør at man skal være på vagt.
  Når man sætter sig selv så meget i centrum, som disse mennesker gør, er det jo sig selv de kommer med og ikke evangeliet. De opfører sig som konger, der kommer til byen. Samler mange penge ind, hvoraf en stor del går til at finanser deres luxusliv og nye rejser med pengeindsamling som formål. Det er blevet sådan, at det er deres forretning (og dermed dem selv) der står i forgrunden og ikke udbredelse af Guds Ord. En Guds tjener kommer med ånd og ikke kød.
  At man godt kan introducere sig selv er klart, men så heller ikke mere.

Leave a Reply