Lige et hurtigt indlæg. Jeg fik linket til denne video fra en af mine venner på myspace. Den dokumenterer meget fint at mennesker og dinosaurer levede på samme tid. Samt at der findes masser af materiale som undergraver evolutionsteorien, som man ikke ønsker skal komme frem i medierne. Tror du mig ikke, så se selv denne video der er præsenteret af Charlton Heston (ikke at Charlton Heston skulle gøre videoen mere troværdig, men jeg har nu altid haft en vis respekt for den mand).
The Mysterious Origins of Man Part 1

Add to My Profile | More Videos
Videoen og dens to fortsættelser kan ses i video-menuen, på  www.omvendelse.dk . Her er linket:Kristne videoer om intelligent design

Note: Jeg er blevet gjort opmærksom på en læser (se kommentarerne) at der er tvivl om fodsporernes oprindelse. Hvordan det hænger sammen kan ses på dette link http://www.bibleandscience.com/science/footprints.htm .
Jeg er ikke selv enig i linkets konklusion,fordi jeg synes der er en vis forskel på de fodspor der vises i filmen, og dem på linket. Men jeg har valgt at sætte linket på, så læserne selv kan vurdere hvad de anser for at være mest troværdigt. Så tak til Signe som gjorde mig opmærksom på at der kan være problemer med filmens troværdighed.

Share on Facebook

9 Responses to “Levede dinosaurerne og menneskene på samme tid?”

 1. Signe Says:

  Beklager at maatte meddele dig at det er bevidst at de her menneske-fodspor IKKE er menneske fodspor. Se selv det her link: http://www.bibleandscience.com/science/footprints.htm

 2. René Vester Says:

  Hej Signe
  Tak for linket. Jeg har redigeret i mit indlæg for at tage forbehold for de oplysninger du kommer med. Jeg synes at der er forskel på de fodspor der er i filmen og dem på linket. Så jeg er ikke sikker på hvilken del der e rmest troværdigt. Derfor har jeg valgt ikke at slette indlægget, men vise dit link så folk selv kan tage stilling på baggrund af begge informationer.
  Jeg værdsætter din kommentar, da jeg ikke går ind for at kristne skal bygge deres tro på udokumenterede myter så som “Darwin omvendte sig på sit dødsleje” hvilket der ikke er noget belæg for. Men jeg er ikke sikker på at linket du sender er helt i overenstemmelse med sandheden, men kan heller ikke sige det modsatte. Derfor har jeg valgt at lade tvivlen komme til gode denne gang.

 3. Kristoffer Haldrup Says:

  Kan du henvise til noget dokumentation hvad angår co-eksistensen af mennesker og dinosauere? Link til artikler eller tilsvarende?

 4. René Vester Says:

  Ja det kan jeg godt. Jeg er nok ikke vidende nok om emnet til at gå ind i en diskussion om det. Men her er en ret spændende artikel:

  http://udfordringen.dk/art.php?ID=5514

  Og her en god hjemmeside som også omhandler dette:

  http://www.answersingenesis.org/

 5. Kristoffer Haldrup Says:

  Jeg har skrevet hele mit svar i “Videnskabelige fakta om jorden står også i bibelen”-tråden, men lad mig for en god ordens skyld tilføje, at der intet er i den artikel du linker til, som underbygger påstanden om co-eksistens af mennesker&dinoer. Læsning af både din linkede artikel og originalartiklen viser ret klart at der er tale om forstende knogler med enkelte velbevarede inklusioner.

 6. Kristoffer Haldrup Says:

  Så fik jeg set videoen og magen til pseudovidenskabeligt skrammel skal man da godt nok lede længe efter….de senere afsnit promoverer da også Atlantis-myter og andre festligheder.

  Med hensyn til “menneskefodsporene” blandt dino-fodsporene, så er det efterhånden TEMMELIGT godt eftervist, at der er tale om dino-fodspor der blot er sat med hælen først og efterfølgende er blevet delvist udvisket…hvilket også passer fint med, at de påståede menneskespor optræder i en række af spor, hvor de øvrige har tydelige dino-karakteristika (tre tæer, kløer…).

 7. Kristoffer Haldrup Says:

  Dokumentation for ovenstående: http://paleo.cc/paluxy/tsite.htm

  Anmeldelse af videoen: http://www.talkorigins.org/faqs/paluxy/nbc.html

 8. René Vester Says:

  Kristoffer jeg synes nu ikke du er helt så sjov som Lone Frank (se her: http://sand.omvendelse.dk/lone-frank-er-sjov-1264.htm ) , men må medgive at det er lidt morsomt at du vil sidde og bruge en lørdag aften på at finde modargumentation som jeg det du henviser til. (og ja jeg har set det). Det virker altså som om du mangler noget at give dig til, med alt det arbejde du lægger i det.

  Men den med atlantis har jeg før vist at jeg også synes er ret ubugeligt. Og det kan godt være at jeg på et tidspunkt redigerer filmen så den kun viser de famøse fodspor.
  Og hvad angår fodsporene så tror jeg stadig at dinosaurer og mennesker levede på samme tid. Ikke pga af disse fodspor, men fordi det står i bibelen. (se her: http://sand.omvendelse.dk/videnskabelige-fakta-om-jorden-star-ogsa-i-bibelen-101.htm )
  Angående den “analyse” som du henviser til kan jeg give dig en vinkel på en anden historie som viser hvorfor jeg ikke akn bruge dit link som noget bevis.

  Jeg er modstander af megen alternative helbredelsesmetoder, såsom Zoneterapi, akupunktur, healing, auramassage o.l. Jeg er ikke nødvendigvis modstander af alt alternativt, men der hvor der er en okkult forbindelse og forklaring på tingene der står jeg fra og fraråder brug af den slags. Nu er det bare sådan at nogen har vist at disse ting virker. Det har Rigshospitalet bl.a. gjort ved hjælp af nogle testgrupper og det statistiske materiale som man fik. De har konkluderet at visse alternative helbredelsesmetoder som ovenstående har en effekt.
  Jeg kan som statistikker gennemgå det samme materiale som Rigshospitalet har gennemgået og vise afgørende fejl i deres metoder, som gør at jeg pga de nyere informationer om placeboeffektens mangel på reel effekt (nej det gider jeg ikke forklare på denne side) kan konkludere at der intetsomhelst belæg er for at konkludere at alternative helbredelsesmetoder hjælper. Jeg kan vise at de er ubrugelige.
  Alligevel ved jeg at de virker nogen gange. For jeg ved at de kræfter der står bag også kan udøve “mirakler”. Så derfor vil jeg ikke spilde min tid på at rive rigshospitalets konklusioner over, selvom jeg ved at deres metoder kan betvivles ren statistisk. For jeg ved også at det vil ikke have nogen effekt. Folk vil alligevel søge til de tossede healere og akupunktører m.v. Selvom jeg med talmateriale kan vise at det ikke virker. Selvom at jeg ved det samtidig kan virke.
  Læg mærke til hvad jeg gjorde. Fordi jeg ikke brød mig om noget som sker i samfundet fandt jeg en metode til at undergrave det selvom jeg ved at det kan virke. Det samme gør folk med Gud. De ved Han eksisterer, men de vil gøre alt for at få Ham ud af ligningen, som eksempelvis skrive side op og side ned om nogen fodspor i USA, som ikke passer ind i deres verdensbillede. What a waste!

 9. Kristoffer Haldrup Says:

  Jeg må indrømme at jeg ikke forstår din analogi…men i øvrigt bare rolig, det var kun ganske få minutter af min lørdag aften der gik med de her indlæg — benarbejdet var jo lavet i forvejen på apologetik.dk;)

Leave a Reply