For halvandet års tid siden var der meget fokus i medierne på, at unge var begyndt at trainsurfe. Det lyder jo umiddelbart uskadeligt. Men det indebar at man hægtede sig fast udenfor på et tog. I vestjylland var der en ung mand som åbenbart ikke syntes at hans liv havde indhold nok. For han valgte at tage toget på den farlige måde, og gerne med en øl i hånden samtidig. Han yndede også at filme sine ture. Men en dag blev det slut. Han skulle hjem fra en tur i byen en aften. Satte sig på taget af toget og tænkte at nu kunne han komme hjem. Da toget kørte igennem en lav viadukt, var det slut. Han var dræbt på stedet.

Han levede som om døden ikke betød noget. Som om livet ikke havde nogen konsekvens. Men i dag er han et andet sted. Et sted hvor han aldrig kan komme væk fra. I fald den unge mand ikke omvendte sig på sin sidste køretur (hvilket jeg jo ikke ved noget om) så har han i dag fundet ud af at hans liv var spildt. Han troede livet handlede om at få lidt spænding i tilværelsen, drikke nogle øl og blive kendt som ham der ikke troede livet havde nogle konsekvenser. Hvis han kunne få lov til at fortælle os hvad han ved i dag, så vil han fortælle dig et helt andet og meget anderledes budskab. Og det er budskabet:

“Vend om til Herren Jesus, giv dit liv til Ham og få tilgivelse for dine synder. Spild ikke dit liv som jeg gjorde, for det har frygtelige konsekvenser.”

Hvorfor det har frygtelige konsekvenser kan du se på linket linket her. Hvis du ønsker at se den unge mand spilde sit liv, kan hans trainsurfervideo stadig ses på youtube her:http://www.youtube.com/watch?v=jY1Jnm1lON8. Jeg er sikker på at der hvor han er i dag, tænker han ikke tilbage på at det var rigtig sjovt at trainsurfe!

Share on Facebook

Leave a Reply