Jeg har denne lørdag valgt at lægge en prædiken på af Leonard Ravenhill. Ravenhill var karismatiker, men vel at mærke en karismatiker, som satte bibelen meget højt, og ikke mente at nogen “åbenbaringer” kunne få samme autoritet som bibelen. Hvis blot 10 procent af karismatiske forkyndere prædikede som ham i dag, ville jeg ikke være så flov over at være en del af den karismatiske bevægelse.
Ravenhills billede af Jesus er ikke baseret på kirketradition, eller mennerskers ønske om hvem Jesus er. Det kan du høre i denne smagsprøve på Ravenhills forkyndelse. Hvor Ravenhill taler om den Jesus der er vist i bibelen, og ikke i kirken.

Hvis du vil høre mere af denne mand, er her en hel prædiken. Fem minutter af en prædiken med ham, har ofte mere kød på sig en end hel prædiken af mange andre. Så det kan være en god idé at tage den i små bidder. Det kan den godt klare. Han taler om vi virkelig længes efter omvendelse, om vi kan klare at få vækkelse eller bare snakker om den. Dertil taler han om hvem de virkelige helte er, udfra et bibelsk perspektiv.

Eller se den på Video på dette link.

Share on Facebook

One Response to “Leonard Ravenhill, en mand kun få tør høre på”

  1. Tommy Barnabas Dahl Says:

    Jeg nyder virkelig at lytte til Ravenhill, han er en mand der får sagt tingende lige ud!

    Hans ord rammer mig dybt.

    jeg foretrækker prædikener der rammer mig, for de får mig til at rette ind.

Leave a Reply