01
Apr

Jeg har skrevet det før, og nu skriver jeg det igen. Læs din bibel. For den er Guds ord til dig, og den vil hjælpe dig til at forblive på Hans vej. Alt for mange af dem der kommer i kirkerne, siger at de har svært ved at læse bibelen. Men de samme mennesker har ikke svært ved at se x-faktor, krøniken eller lignende. Hvilket indikerer at det nok handler mere om et valg, end om at det er svært.

Der er rigtig mange gode grunde til at læse bibelen, men en grund der er relevant for vores tid er det angreb der er på bibelen. For den er under angreb, og mange af angrebene kommer indefra. Alt for mange steder har man valgt at åbne op for underlig lære som ikke er fra Gud. Se blot hvordan Rick Warrens budskab om det målrettede liv har fået indflydelse i rigtig mange menigheder. For at kunne stå imod den slags vranglære er vi nødt til at kende Guds ord. Og det kendskab får vi ved at læse det.

Lær Guds ord at kende, for du er nødt til at kende det, hvis du skal kunne holde dig til Ham. Der er altfor mange der prøver at lede vild, og lede væk fra Gud, med smarte ord der er pakket ind i kristne klicheer. Hvis vi skal undgå at fare vild i den jungle er vi nødt til at kende ordet, og kende den sammenhæng det er skrevet i. Derfor er mit budskab i dag, læs det kærlighedsbrev som Gud har sørget for er tilgængeligt for dig. Lad ikke bibelen lægge hen, og bare nøjes med inspirationer fra internettet, og prædikener på mp3, samt interessante bøger. Alt det kan være udemærket, men du kan ikke undvære Guds klare ord som står i bibelen. Så vær bibellæser, vær bibelsøger!

Share on Facebook

Leave a Reply