Hvis du går og har det sådan, at du har svært ved at finde ud af, hvordan du skal forkynde evangliet til andre. Så har jeg et råd som jeg personligt fik meget stor gavn af, og har gjort at min præsentation af evangeliet, gik fra en lettere humanistisk tilgang, til en bibelsk tilgang.Til dig som ikke ved hvordan du kan præsentere evangeliet for andre, kan jeg anbefale nedenstående video, som omhandler netop dette. Ja den er amerikansk, og ja den er også provokerende nogen steder, men elementerne som bliver brugt er bibelske og brugbare på rigtig mange niveauer i vores forkyndelse af Jesus. Jeg håber virkelig at du vil se denne video, hvis du ikke har set den før. Den hedder Hells best kept Secret, og er muligvis en af de vigtigste kristne videoer der  nogensinde er lavet. Så hvis du er en af dem der kun sjældent ser kristne videoer, så er den her en du må vælge at se. Og hvis du ikke giver mig ret i det efter at have set den, så giv mig gerne besked om det.

Share on Facebook

One Response to “Lær at give evangeliet til andre”

  1. Lone Vinsten Says:

    “Hell´s best kept secret” er stærk undervisning. Men, som de to selv nævner, er det meget modsat alt det, vi har lært gennem lang tid -og det, der er tilladt- så der er meget, der skal ryddes op i. Men jeg oplever, at når vi bare er ´flinke kristne´, så er der nogle, der griner af os, og tror, at de har “vundet slaget”, selvom de i virkeligheden slet ikke kom til at forstå det. Og hvis de ikke får mere ud af at vi forkynder Evangeliet for dem, så kommer vi jo heller ikke langt med det. -Jeg kan godt se pointen.

Leave a Reply