05
Jul
stored in: Himlen

Længes du efter at komme hjem til Gud i Himlen? Eller er der noget du gerne vil prøve her på jorden først? Jeg ved at mange kirkegængere ikke har en åndsfødt længsel efter at komme hjem til Gud. Flere af dem vil gerne have en bil først, blive gift og få børn, have en karriere, der er hele tiden noget nyt de skal opleve. De tænker at de ikke lige er parat, for der er nogen af de ting som man kan få i denne verden, som de godt lige vil prøve først.

Nu vil jeg ikke dømme folk som dårlige kristne fordi de tænker sådan, for jeg tror det er helt normale reflektioner som man må igennem, også som kristen. Men det er ikke tanker som vi skal hænge fast i. For det er ikke tanker der er baseret på en sund længsel efter at komme hjem. Derfor burde konklusionen af disse tanker også ende med at vi længes efter komme hjem til Gud. Vi bør nå til et punkt hvor det ikke længere er vores fladskærm, musikanlæg, bil, karriere eller lignende som betyder noget for os. Og her mener jeg ikke noget som vi bare siger ikke betyder noget for os. Men noget som vi også viser ikke betyder noget for os. Dermed ikke sagt at vi ikke må have dissse ting, men den tid vi bruger på det, og snakker om det, viser jo hvordan vores prioriteringer er.

Vi skal længes efter at komme hjem. Vi skal ikke tro at de ægteskabelige glæder, en god karriere eller det at være forældre på nogen måde kan sammenlignes med at være hjemme hos vor Fader i himlene. Lad os have evigheden for øje, og se frem til den fantastiske fremtid Gud har købt til os. Det er den samme længsel som Johannes Åbenbaringen slutter med i kapitel 22 vers 17:

“Og Ånden og bruden siger: »Kom!« Og den, der hører, skal sige: »Kom!« Den, der tørster, skal komme, og den, der vil, skal få livets vand for intet.”

En menighed der siger Kom til Jesus, fordi vi længes efter Ham, Hans genkomst, og efter at Han henter sin brud.

Share on Facebook

2 Responses to “Længes du?”

  1. Lars Dorland Says:

    Tja. Man kan dårligt bebrejde nogen, at de drømmer om at stifte familie, skabe en tilværelse, gøre en forskel, etc.. Det er trods alt den eneste form for “herliggørelse”, vores hjerne overhovedet kan forholde sig til. Selv har jeg mange drømme i mit liv, og jeg mener, dette karakteriserer en sund tilværelse – at vi har ambitioner og mål – men skulle Jesus pludselig dukke op på skyerne i aften og trutte i hornet, så er jeg også klar til at smide det på jorden. For jeg ved, at selv om jeg ikke kan forestille mig det, så har han noget bedre at tilbyde mig.

  2. René Vester Says:

    Det giver jeg dig ret i Lars. Selve ønsket om at blive gift og få børn, er der isoleret set ikke noget galt i. Jeg tror det er et godt ønske. Men som du selv siger, vi skal være parate til at smide det hele på jorden for at komme hjem til vor Herre og Frelser. For det er så langt større det Han har til os.

Leave a Reply