Man skulle tro det er løgn, men jeg har tjekket det. Det er muligt at købe Kristus-tårer og “Verdens første åndelige parfume”. På www.virtueperfume.com kan man læse om den kristne parfume Virtue, at dette er en parfume der er

“Based upon an inspired Biblical formula, the perfume is designed to be a reminder of God, Christ, spiritual self and soul.”

 

Jamen wauw, kristen parfume, det er jo fantastisk. Nu behøver jeg ikke længere leve et liv der dufter af Jesus, jeg kan købe den på flaske istedet. Det er faktisk lidt den konklusion man kunne komme frem til når man læser deres hjemmeside.

Mindst ligeså tosset er de Kristus-tårer (jeg synes det nærmer sig blasfemi det her, Kristus-tårer som smykker). På hjemmesiden www.tearsofchrist.com står der:

“As Jesus wept for our forgiveness and salvation, He blessed us with His eternal love. This was His most precious and enduring gift to us all.”

Uha, nu er jeg da nødt til at købe et par hellige tårer (lyder lidt som katolske relikvier, noget som Martin Luther tordnede imod). Hmm jeg kan ikke undgå at tænke på at i Nordkorea er der 50.000-60.000 kristne som er forfulgte, hvoraf de fleste sidder i koncentrationslejre. I Eritrea bliver kristne spærret inde i containere fordi der ikke er plads til dem i fængslerne, og i vesten køber vi Kristus-tårer og kristen parfume for at vise vores tro.

Hvem er mest åndelig? Os der køber åndelige genstande her i vesten, eller dem i Nordkorea og Eritrea som sidder i containere og koncentrationslejre. Støt dine forfulgte brødre og søstre i de lande hvor der er forfølgelse, og spild ikke din tid på kristen junk som det her.

Share on Facebook

Leave a Reply