Kan en kristen med god samvittighed dyrke yoga. Ja hvis man er komplet uvidende om hvad yoga handler om. Men jeg er sikker på at Gud vil lade den lille ringeklokke som er i kristne ringe, så man vil kunne mærke at det er forkert. Yoga har reelt set kun et formål; at brænde karma af. Karma har kun betydning for hinduer og buddhister, ja okay og for New Age bevægelsen. Men kristne har ikke brug for at  brænde karma ar (det har de andre heller ikke, de har brug for Jesus).

Undskyldningen for at dyrke yoga er fordi det er sundt. Hvad det faktisk heller ikke er. Yoga er fastlåsning af kroppen i forskellige positioner. Det handler ikke om at blive mere atletisk eller smidig, men fastlåsning af kroppen så man kan brænde karma af, og derved hurtigere opnå Nirvana (oversat til dansk “det store intet”).

Men der findes præster der mener at man da bare kan dyrke kristen yoga. Heriblandt er Omvendelse.dks gamle kending Doug Pagitt. Prøv at hør denne samtale mellem Doug Pagitt og John Macarthur fra en diskussion på CNN.

Share on Facebook

4 Responses to “Kristen yoga, øøøh what”

 1. michael Says:

  Yoga is submitting to a Demon that calls himself a God, and it does not belong to the kingdom of Christ.
  Im not sure if mister yoga wants to deside when everybody should die I think I heard.
  Hes a guru, and not from God.
  It brings death not life.
  It cant save you from hell, only make 100% sure you are going there.
  It has nothing to do with rigthousness.
  Its a demon, and its from hell.
  Its like socery, just modern form and look nice.
  Repentance and prayer can maybe bring you back to Christ, maybe fasting and deliverance is needed, compared to how long you have been involved in this sin.

  In christ michael

 2. Kaja Says:

  yoga!!!! det har jeg gået til!

 3. Susan Møllerskov Says:

  Det lyder som om Doug Pagitt ikke tror på at Jesus lever endnu.

 4. René Vester Says:

  Tjah hvad Doug Pagitt siger og ikke siger er altid svært at finde ud af. Han er meget sjældent præcis i sine udtalelser. Men Todd Friel fra http://www.wayofthemasterradio.com får ham til at blive lidt mere præcis om hvad han mener i det klip der ligger nederst på dette link:
  http://sand.omvendelse.dk/velkommen-til-doug-pagitt-og-hans-falske-l%c3%a6re-39.htm

Leave a Reply