I næste uge vil jeg indlede en ny serie her på bloggen. Den vil omhandle hvad bibelen siger om at blive født på ny. Jeg havde ellers planlagt en uge hvor jeg ville forsøge at være relevant ind i tiden, og se om det faktisk kunne lade sig gøre at have en bibelsk funderet forkyndelse samtidig. Men det må vente lidt, men jeg tror det bliver godt. Jeg tror det er vigtigere at bruge tid på den bibelske forståelse af hvad den nye fødsel er og hvordan den sker. Jeg vil nok komme til at træde nogle over fødderne igen hvad det område angår. Både folk fra folkekirketradition og fra frikirketradition. Jeg er dog ikke ude på at tale imod en bestemt kirkeretning i serien. Men blot at undersøge hvad bibelen siger om dette emne der har evighedsværdi. Jeg anser dette for et af de allervigtigste områder at forstå, hvis vi skal hjælpe mennesker til at nå til erkendelse af hvorfor de har brug for at omvende sig og blive født på ny. Men inden jeg starter serien op, vil jeg gerne poste nogle andre indlæg, for at reetablere bredden i emnerne her på bloggen.

Share on Facebook

Leave a Reply