Senere på ugen vil det nyeste podcast herfra blive lagt på bloggen her. Det er en prædiken som viser hvad vi kan lære af Guds stærke mand Samson. Ligesom mit forrige podcast vil det være en expositary forkyndelse, hvor jeg forsøger at læse ud af bibelen, istedet for at læse noget ind i den (hør den forrige her.).  Det er en metode som vi mange steder har glemt i kirkerne. Alt for mange steder læser man bibelen igennem et forudbestemt filter, men på den måde lukker vi af for meget af det Gud vil fortælle. Derfor har jeg valgt at vise her på bloggen, hvad der sker når vi åbner ordentligt op for ordet.

Jeg glæder mig meget til at dele netop denne prædiken, for den har et budskab som er rettet til en kirke der er splittet mellem overfladisk og sand kristendom. Hvordan det hænger sammen kan du høre når den kommer senere på ugen.

Share on Facebook

One Response to “Kommende podcast på omvendelse.dk om Samson”

  1. Martin Willemoes Hansen Says:

    Glæder mig meget til at høre undervisningen 🙂

    I Jesu glæde, kh
    Martin

Leave a Reply