Hvorfor er der fire evangelier, de handler jo alle om det samme. Kunne man ikke nøjes med et evangelium og så basere den kristne tro udfra den? Svaret er nej, det ville ikke være bibelsk og hvorfor dette er vigtigt, vil blive forklaret i en ny serie af indlæg som vil komme her på omvendelse.dk. Dvs de vil kunne ses på bloggen, men også som underside til omvendelse.dk i videosektionen. Det er nemlig meningen, at det vil blive videobaseret undervisning.

Det vil blive ialt fem videoer, hvor de første fire vil omhandle hver deres evangelium. Den sidste video vil omhandle hvilken betydning det har for os at der er fire evangelier. Samt hvordan disse kan være med til at bekræfte bibelens troværdighed.

Det bliver ikke flere timers dybdegående undervisning (selvom jeg gerne ville). De vil mere komme til at fungere som appetitvækkere på Guds ord. Som samtidig vil hjælpe os til bedre til at forstå bibelen. Det vil nok tage en femugers tid (ca) inden alle videoer er færdige, så de kommer en af gangen her på bloggen. Jeg håber det bliver rigtig spændende for jer at få denne undervisning.

Share on Facebook

Leave a Reply