I den sidste udgave af Udfordringen kan man læse at Danmarks største frikirke som har navnet ”Kirken i kulturcentret” vil fusionere med de andre kirker som holder til i bygningen (se link her). Umiddelbart lyder det som en god idé. Det er sådan set bare andre små menigheder som består af diverse etniske grupper (Spanien, Thailand, Fillipinsk m.v.) som man vil fusionere med. Pt. er disse små menigheder mere eller mindre selvdrevne med deres egne ledere. Men ved en fusion vil det blive Jarle Tangstad som vil blive den primære leder, og det er bestemt ikke nogen god idé.

Jarle har været leder for kirken i over 25 år. I den tid har Jarle vist at evangeliet i den kirke fylder mindre og mindre. Men til gengæld har Jarle formået at følge den ene moderne kirketrend efter den anden. Det har han og kirken gjort i håbet om at det ville betyde kirkevækst. Den vækst har været meget meget svær at få øje på. Men det som nok er mest trist er at under Jarle Tangstad, har Danmarks største kirke inviteret den ene falske profet efter den anden. Dermed har Jarle givet plads til giftig vranglære som har vist sig at ødelægge både kristne og kirker. Jeg ved personligt at der er flere i den kirke som har forladt kirken bl.a. pga. dette, men også pga. Jarles lederstil. Jarle er dertil heller ikke særlig god til selv at prædike evangeliet. Jeg tror bestemt at han kender evangeliet, ligesom Rick Warren også gør. Men det er ikke evangeliet der kommer til kende i hans forkyndelse, ligesom det heller ikke kommer til kende i Rick Warrens forkyndelse.

Problemet ved at fusionere disse menigheder ind under Jarles ledelse, er at Jarle bliver deres leder, og han har vist at han ikke formår at være leder for Danmarks største frikirke. Når man inviterer folk som Randy Clark som var med til at starte den falske Torontovækkelse, den okkulte romersk katolske kvinde Vasula Ryden, der angiveligt får mærkværdige beskeder fra gud (men det er ikke bibelens Gud), eller den falske profetinde Sharon Stone (nej, ikke skuespillerinden), så lever man ikke op til sit ansvar som hyrde for kirkens medlemmer. Så er man en lejesvend som mere tænker på sit eget, og ikke på kirkens ve og vel.

Der er mange andre falske profeter som Jarle har inviteret, men jeg nøjes med at nævne disse. Her er lidt dokumentation for den del.

Randy Clark:https://udfordringen.dk/2014/04/randy-clark-danmark/

Vasula Ryden:http://www.kirkenikulturcenteret.dk/event/foredrag-med-vassula-ryden-og-ashin-javid

Sharon Stone:http://kirkenikulturcenteret.dk/sharonstone

Share on Facebook

Leave a Reply