For et par uger siden holdt jeg min seneste prædiken. Det er en udlægning af Mattæus 22.1-14. Den er også kendt som lignelsen om kongesønnens bryllup. I slutningen af den lignelse siger Jesus de berømte ord:

“Thi mange er kaldet, men få er udvalgt”

Hvordan man skal forstå dette, har været et diskussionsemne for mange kristne. Men vi har ofte glemt at kigge på det i den kontekst det er skrevet i. Hvad den kontekst er, og hvad den viser os, kommer jeg bl.a. ind på i denne prædiken. Hvad jeg ellers kommer ind på må du selv høre.

Videoen som blev optaget under prædiken, blev ikke så god på billed- og lydkvaliteten, så en af mine venner var nødt til at forbedre lyden lidt for mig. Men jeg har også indtalt prædikenen på mp3 så den kan høres i en lidt bedre kvalitet, og kan downloades til din afspiller.

Kaldet eller udvalgt

Her er mp3-optagelsen:

Share on Facebook

Leave a Reply