Her er lørdagens prædiken som denne gang er undervisning. Manden som kan høres og ses her er Justin Peters, som jeg før har vist noget af på video, ang. Todd Bentley og lignende. Justin Peters viser meget klart og tydeligt hvad der er galt med dem der forkynder “bliv rig med Jesus” og dem der forkynder total helse til alle kristne. Han viser bl.a. nogle klip med hvad npgle af prosperity-preacherne har sagt. Men han gør det ikke i en hadsk stemning, men med en kærlighed til dem der er forkert på den, og stor kærlighed til ordet.

Justin Peters mener bestemt ikke at man behøver være enig om alt. Men han er overbevist om at der er elementer i kristendommen som er afgørende for om man prædiker et sandt evangelium, eller et andet evangelium. Hvordan han skelner her kommer han også lidt ind på.

Til dem der har lyst til at møde Justin Peters kan jeg annoncere at han kommer til Århus fredag d. 29 august og lørdag d. 30 august. Det sker på Viby Bibliotek Skanderborgvej 170 8260 Viby J. Møderne bliver afholdt 14.00 – 17.00 & 19.30 – 22.30 begge dage. Jeg ved ikke præcist hvad programmet bliver, men når jeg ved mere skal jeg annoncere det her. Jeg ved dog at ved mindst et af møderne bliver der mulighed for at stille spørgsmål. Møderne er forresten gratis.

Hvordan Justin Peters kommer her til Danmark er en lidt spændende historie hvis man sammenligner med visse andre rejsende prædikanter. Den vil jeg komme ind på en anden gang.

Hvis du hellere vil høre den som audio eller downloade den til din mp3er, kan du få den ved at trykke på nedenstående link.

Share on Facebook

5 Responses to “Justin Peters om “The prosperity gospel””

 1. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Jeg har et spørgsmål angående møderne; vil de blive optaget på video eller andet medie, og kan man købe en kopi?
  Ville gerne være der, men der er langt fra Bornholm til Århus 😉

 2. René Vester Says:

  Det vil jeg gerne undersøge om de bliver. Når der vides mere om møderne vil derr komme en mere udførlig annoncering, også her på bloggen.

 3. Rasmus Gade Says:

  @ Tommy.

  Godt spørgsmål, for det har jeg nem’lig svaret på, og svaret er at der bliver optaget på video og muligvis (måske) også i audio format. Og så er der jo nok mulighed for at lave en dvd af møderne, enten grastis eller til en fornuftig sum.

  Men vil stoppe her enden jeg taler over mig… 😉

  I Guds store nåde,

  Rasmus Gade

  Tilbage Til Bibelen Danmark

 4. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Tak, det lyder godt! Jeg vil gerne vide hvor jeg kan købe dem, når de engang er færdige.

  Guds Fred.

 5. Rasmus Gade Says:

  @ Tommy

  Jeg kan kontaktes på rg@crosseyed.dk efter konferencen, og der fra kan det aftales hvordan og hvorledes. Men ellers skal du da også være meget velkommen til konferencen.

  I Guds store nåde,

  Rasmus Gade
  TilbagetilBibelen.dk

Leave a Reply