Her kommer så første del af de videoer der blev optaget med Justin Peters, da han var i Århus i september 2008. I denne første del sætter Justin os ind i, hvad det er for en lære som ligger bag trosbevægelsens forkyndelse. Når man har hørt Justin Peters fortælle sit seminar (husk at se de andre også, der kommer i løbet af de næste uger), kan man undre sig kraftigt over at frikirkenet også inkluderer trosmenigheder. På et tidspunkt vil jeg godt indrømme, syntes jeg selv det var en god idé. Det synes jeg ikke længere, og efter at have brugt nogle dage sammen med Justin blev det mere og mere klart for mig hvorfor. Trosbevægelsens lære er ikke noget man skal invitere indenfor i vore kirker. Ikke dermed sagt at jeg tror alle i trosbevægelsen er fortabt. Men det er en helt anden diskussion som jeg vil vente med til en anden gang.

Højreklik og tryk på zoom for at få fuld skærm.

Share on Facebook

Leave a Reply