Jeg har haft lidt travlt her op mod jul (som så mange andre). Derfor har jeg en del ting som jeg mangler at følge op på her på bloggen. Men det må ske efter jul, og noget af det må vente til først i det nye år. Jeg vil dog ønske en glædelig og velsignet jul til alle læserne.

Jeg ved at vi lever i en tid, hvor mange kristne er bekymret over de problemer der p.t. er i kirken. Det er nemt at blive deprimeret når man kigger på kirkens tilstand. Men vi har et håb, og det er et håb der er større end noget håb man kan få i denne verden. Vi har nemlig verdens frelser Jesus Kristus som vores håb. Kirkehistorien har da også eksempler på værre perioder end den vi ser lige nu, og den viser at Gud har vist at Han er den der kan ændre historiens gang, og har fået kirken tilbage til sit udgangspunkt som er Guds ord. Men vær ikke som dem der siger at kirken ikke er værd at komme i, ikke er værd at bruge tid på, og ikke er noget som man skal tage alvorligt mere. Kirken er Guds gave til Hans børn. Også selvom den ikke altid ser helt ud som den burde (og der er selvfølgelig begrænsninger for hvad man skal finde sig i fra sin kirke, men man må godt gå langt her mener jeg. Det gjorde Luther, Wesley og mange andre jo også).

Men nu skulle det handle om julens sande budskab, og det har jeg fundet her. Det er den kristne børnepopgruppe “Go Fish” som har lavet nummeret her. Den hedder “Its about the cross”. Og det er hvad julen egentlig handler om. Hvilket også var en del af min prædiken fra julefesten i søndags i min kirke.

Min juleprædiken kan man høre høre på dette link.

Share on Facebook

4 Responses to “Julens sande budskab”

 1. Esben Nielsen Says:

  Så vil jeg bare lige ønske dig “god jul” ligeså. 🙂

 2. Martin Says:

  Det var da skægt, jeg var da sikker på at julen er en gammel hedensk festival der havde at gøre med ase-tro, og som blev overtaget af kristendommen i 960. Fyren i denne video argumenterer for, hvorledes julen er en hedensk højtid:

  http://www.youtube.com/watch?v=5_s9NWchEo8

  I skal dog vide at jeg respekterer jeres fortolkning af julen. God jul til jer alle.

 3. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Gud Jul og Godt Nyt År, Rene.

  Håber det nye år bringer spændende ting med sig, ev., en lejer som i sommers 🙂

 4. René Vester Says:

  Tak alle sammen. Martin jeg kender godt til solhversfesterne, og ved også hvorfor man gik bort fra dem. De var simpelthen for umoralske. Derfor indførte man en kristen fest i stedet.

  Tommy vi satser på at der kommer en lejr op at stå, og er pt ved at få noget på plads. Så håber at se dig der igen.

Leave a Reply