En af mine venner på Facebook, gjorde opmærksom på denne video, hvor vi endnu engang ser Joel Osteen misbruge prædikestolen. Med misbrug mener jeg at han bruger den til al mulig andet end at prædike evangeliet om Jesus Kristus. Han har denne gang ført os tilbage til moseloven istedet. For denne gang handler det om at man ikke skal spise svinekød. Det kan godt være at han har nogle argumenter her som lyder godt. Men det viser desværre at Joel Osteen har mere forstand på grises fordøjelsessystem, end han har tjeck på bibelen. For kendte han sin bibel burde han vide, at kristne kan spise både grise, okse, kanin, og ja selv krokodillekød i dag. Og gøre det med god samvittighed. Vi er ikke under loven mere, og da slet ikke moseloven.

Jeg ved om flere der har set GodChannel, som er blevet påvirket af disse forkvaklede forsøg på at få kristne tilbage til loven. For det er ikke første gang at man kan høre en trosprædikant tale om dette emne. Her ser vi Benny Hinn gå planken lidt længere ud i hans forsøg på at få kristendom til at handle om alt muligt andet end kristendom. Jeg kan kun undre mig over at folk anser disse mænd for at have en større tro end andre. Der er jo reel ikke nogen forskel på det de siger, og det man kan høre hos Oprah Winfrey og Dr. Phil.

Min ven Cameron Buettel bliver nogen gange kritiseret for at gøre det modsatte af Joel Osteen og Benny Hinn. Han blver nemlig anklaget for at prædike for bibelsk. Men er det da ikke at foretrække frem for at få os tilbage til loviskhed? Du kan høre et eksemepl på Camerons bibelfunderede forkyndelse på dette link: Cameron Buettel.

Share on Facebook

4 Responses to “Joel Osteen spiser ikke grise”

 1. Otto Says:

  Hmm, virker mig en kende bekendt, det her.

 2. René Vester Says:

  #et er det man kalder genbrug. Men denne slags minsker ikke CO2-udslippet.

 3. naem Says:

  Hans argument er for så vidt retfærdigt nok.. Man hører trods alt det samme om f.eks. rygning.

  “Det er usundt for kroppen (grundet giftstoffer), derfor skal man ikke gøre det” – men vi MÅ vel at mærke gerne! det er ikke “forbudt”.

  Og så syntes jeg ærligt talt ikke at det er retfærdigt at tage 3.30 min. ud af en tale der (næsten med sikkerhed) er markant længere. Jeg mener: Hans tale bliver brat stoppet, da videoen ikke er længere. Man kunne meget godt forestille sig at han havde noget mere at sige.. En art konklusion.. Fordi han siger jo at “shellfish” er ulækre, og bruger nogenlunde de samme argumenter som om svin. Men han indrømmer samtidig at “i love fried shrimp!” (antyder altså at han spiser det alligevel…)

  Og så en lille én om Joel Osteen: http://en.wikipedia.org/wiki/Joel_Osteen#Criticism_and_controversy

  Og manden lægger forøvrigt også meget vægt på at være en “life coach” med kristelige principper, fremfor at være en evangelist.

  jeg er ikke ude på at forsvare ham, idet jeg ikke kender til ham, men han fortjener dog at have (nogle) argumenter stillet op FOR sig.

 4. naem Says:

  ooops… Jeg vil godt lige sige at med “hans argument […] retfærdigt nok” mener jeg altså ikke at jeg giver ham ret, men at mange anvender den samme tankegang for at påvise at ANDRE ting er “forkerte”.

Leave a Reply