Jeg fandt denne video på youtube, hvor klippet med Joel Osteen som godkender den mormonske præsidentkandidat Mitt Romney som kristen, er skåret ud af hele interviewet. Her er der bare lagt nogle kommentarer ind på klippet, som du selv kan læse. De er ganske morsomme, okay tragikomisk er nok et bedre ord.
“Da videoen er blevet fjernet fra Youtube har jeg lagt en anden på istedet, som viser det samme i et andet interview med Joel Osteen”

Helt ærligt, tør denne mand sige nogensom helst imod? Denne mand er så bange for at blive upolulær i folks øjne at lige meget hvad du spørger ham om, vil han svare som vinden blæser. Hvad hvis spørgsmålet var, vil en satanist komme i Himlen. Jeg kunne forestille mig at svaret fra Joel ville lyde sådan her:”Åh, det er ikke op til mig at dømme der. Gud kender deres hjerter og ved hvor vi fortjener at komme hen. Men igen jeg kender ikke nok til satanisme til at kunne vurdere om det er en falsk religion.”
Men fordelen ved at Osteen er blevet så klar omkring disse ting, er faktisk en nydelse for mig. For efter han godkendte mormonerne har der ikke været nogen der har beklaget sig over mine skriverier om ham. For hvordan kan man acceptere en mand der godkender så kraftig vranglære som værende kristendom?

Share on Facebook

3 Responses to “Joel Osteen godkender mormonismen. Nu med kommentarer”

 1. Kaja Says:

  Ældre indlæg, men jeg kommenterer alligevel.

  Lige den video du har postet, var jeg simpelthen flad at grin over, første gang jeg så den. Jeg har faktisk søgt meget efter den inde på youtube, men fandt den aldrig… men det er kun lidt af den, ik?

  Jeg er personligt træt at de manipulerende og pengegriske prædikanter, som hærger i medierne og over hele verden. Jeg kan ikke lade være med at tænke, hvordan gør de?
  Det er så dobbeltmoralsk at sidde og prædike om, hvad er godt, hvordan man skal være, hvordan man bliver et bedre mennesker osv. det er de samme mennesker som går hjem og fortsætter deres “syndige” livsstil.

  Det er så sjovt fordi, det er altid dem der bor i store luksus huse, med ti biler, flere millioner på kontoen og hvad ved jeg. De behøver jo ikke at leve med så meget. Det siger sig selv, at der må være noget i vejen. Det lugter sgu ikke at rigtig prædiken det her! Men nææ nej, mennesker er så skide dumme, som vi altid har været, at betale det hvide ud af øjnene for at se en pengemaskine, stå og galpe om biblen.
  En rigtig religiøs gør det sgu gratis.

  Det er først og fremmest religiøse, der går op i at gøre en forskel, redde andre og resten af verden, som mennesker tydeligvis har været bedre til at ødelægge.
  Er det så ikke også dem, der først og fremmest burde leve på mindre luksus?
  Jeg synes ofte at man ser, at det er dem der lever på mest…Men det var også bare for at tage de værste op.

  Ak ja, jeg kunne skrive en roman om det her.

  Det var vist godt, at jeg tog ateisme til mig.

 2. Ib Jensen Says:

  Men Kaja, bare fordi der er nogen, der har misforstået budskabet, skal vi så alle tage afstand fra budskabet?

 3. Kaja Says:

  Slap nu af. -skriver jo også, at jeg tog de værste op. Jeg ved godt, at der er rigtige religiøse derude, men det er stadig få.

  Nej, alle skal da ik tage afstand, men hvis det er sådan en omgang lorte prædiken man fyrer af, som Joel, så burde man fængsles og have straf for hjernevask.

  Jeg er bare ærlig. Der er mange af dem. Men jeg vil ik komme ind på mere.

Leave a Reply