Dette kommer måske som et chok for nogen. Hvordan kan Hillsong finde på at invitere en der prædiker et falsk evangelium til deres årskonference i 2009? Hvad mange i Danmark ikke ved, er at den forkyndelse der er i Hillsong kirkerne, ligner Joel Osteens på en prik. Jeg har været i Hillsong 3 gange og jeg har endnu ikke hørt dem prædike evangeliet. Musikken er høj, smart og moderne. Sangerne hopper rundt på scenen og skaber en positiv stemning. Der går mindst en time (nok halvanden) før der kommer en forkyndelse, og på det tidspunkt er man inde i en form for ekstase, som gør at man er åbent for næsten alt forkynderen siger.

Hvad siger de så?
Jeg har hørt flere forskellige forkyndere fra Hillsong, og det er det samme ubibelske vrøvl de siger. Gud elsker dig som du er, og du må komme ind i et fællesskab med Jesus. Ikke noget med at omvende sig fra synd, det er der heller ikke nogen grund til for der bliver ikke talt om synd i de kirker.
Men den allerværste jeg nogensinde har hørt af deres forkyndere, er deres grundlægger Brian Houston. Det er trosbevægelsesforkyndelse på et overdrev der får Joel Osteens forkyndelse til at blegne. Jeg har desværre ikke nogen klip jeg kan lægge på af det, men kan blot henvise til hvad jeg har set på GodTV. Hvad der mere præcist er galt med forkyndelsen vil jeg vende tilbage til senere. Men Hillsong Church har ihvertfald ikke noget imod at invitere en der mener at mormoner tror på den samme Jesus som ham, og som aldrig advarer imod den kommende dom, men istedet prædiker at du har kraft og autoritet i Jesus til at leve et “abundant” liv.

Ikke chokeret
Men nej jeg er ikke chokeret. For i 2007 havde de besøg af T. D. Jakes som er en oneness pentacostal, og tror dermed ikke på den treenige Gud, og samtidig er en “naim it and claim it” forkynder. I år havde de samarbejde med Joyce Meyer til en konference i USA. Så at man nu vil have Joel Osteen på besøg, er der ikke noget chokerende i. Men hvad der til gengæld er chokerende, er hvor mange der har lukket op for Hillsong i deres kirker. De fokuserer kun på musikken, men glemmer at der er et indhold der følger med, som medfører et udvandet evangelium uden frelseskraft. Her er linket til Hillsong Konference. Der vil komme mere om Hillsong senere, samt dokumentation på hvad de står for.

Share on Facebook

14 Responses to “Joel Osteen bliver stjernetaler til Hillsongs årskonference”

 1. Jesper Says:

  Hillsongs er desværre ikke så meget kirke som Hillsongs er en pengemaskine, og nu kommer de så til Danmark med en prædikant der gæster Linda Wilsons åben kirke arr. under Århus festuge, så al mulig grund til at advarer.

 2. René Vester Says:

  Hej Jesper
  Kunne du sende et link til hvad det er for nogle møder du omtaler?

 3. Jesper Says:

  http://www.eurolifekirke.dk/index.php?option=com_content&task=section&id=5&Itemid=53

 4. Birgit Davino Says:

  Hej Jesper. Jeg beder Gud om at åbne dine øjne så du kan se hvilken gave dem du kritiserer er. Uden dem ville jeg ikke være der hvor jeg er nu. Jeg er dem dybt taknemmelig for den måde de åbenbarer Guds kærlighed til mig. Det har gjort mig bedre i stand til at bekende mine synder, uden at gå istykker over dem og dermed tage imod tilgivelsen Gud har til mig. Dette har også gjort at jeg er blevet bedre i stand til at elske mine medmennesker og dermed bringe Guds kærlighed ud i verden. Jeg er dybt taknemmelig over at Gud har skabt de velsignede tjenester du nævner. Læs. Fil. 4,8. Koncentrer dig om dit eget liv med Gud og lad Gud være dommer over andre. Hvis du oplever dem som dine fjender, så velsign dem; det er en befaling fra Gud. Jeg synes det er utroligt at der findes mennesker der bruger så mange ressourcer på at fordømme og kritisere. Har Gud ikke sagt at vi skal velsigne og elske? Jeg håber ikke for dig og dine at I bliver dømt med samme dom som I selv dømmer med. Jeg håber at I omvender jer inden det går så galt. Jeg velsigner dig og dine, i Jesu navn og bede om at Gud vil give jer en dybere åbenbaring af ham. Amen
  Dette indlæg er min eneste kommentar. Jeg ønsker ikke at gå ind i en debat eller diskussion. Det var en “tilfældighed” at jeg kom ind på denne hjemmeside og jeg vil aldrig søge ind på den igen, da den ikke er interessant for mig ud over at jeg har lagt en kommentar på den. Guds fred Birgit Davino

 5. Martin Willemoes Hansen Says:

  Jeg kan godt forestille mig at EuroLife “kirken” vil invitere Hill Songs, sidst jeg var dér, var det som at være på diskotek, massere af pop og rock musik, følelser diskolys og den slags, hoppen og dansen, men ikke mange ord om den kommende dom, synd og Guds evig vredes Helvede.

 6. Jesper Says:

  @Birgit – Jeg hverken kan eller vil anfægte det enkelte menneskes vidnesbyrd, for kun Gud kender hjertets sandhed og ved hvad der for den enkelte er blevet åbenbaret til liv, men samtidigt taler Bibelen klart og entydigt om at vi IKKE stiltiende skal accepterer falsk lære som den afspejles i Joels Ostens “prædikerne” og i Hillsong.

 7. René Vester Says:

  Hej Birgit
  Jeg vil heller ikke anfægte din frelse, for jeg kender dig ikke nok til at kunne udtale mig derom. Problemet med Hillsong er bl.a. en manglende fokus på synd. Jeg har været i Hillsong 3 gange, og jeg har endnu aldrig hørt dem tale om synd. Men jeg så dem promovere deres lovsangere som om de var rockstjerne, og dengang undrede jeg mig over det. Men i dag kan jeg blot se at det var forkert. Ikke kun derfor, Men jeg er nok nødt til at afslutte min lille serie om Hillsong, og få vist hvad der ellers er galt.
  Og nej jeg har ikke noget imod at lovsang lyder godt, det er ikke der anklagen går.

 8. Linealis Says:

  @Birgit: Skal vi netop ikke gå i stykker over vores synd (fx. Sl 34,19; Sl 51,19)?

 9. ole Jørgensen Says:

  Til martin om EuroLife.

  Nu er jeg kommet der i 3 år hvor gange har du været der ??

  Der tales faktisk om at give sit liv til Jesus, og om ikke at ende
  i helvede, så pas på hvem du dømmer .

  Vi elsker bare at tilbede Jesus fordi han netop har frelst os
  fra evig fortabelse det er da værd at være glad for.

  Må Gud give os visdom til at nå de fortabte.

 10. Gry Sagafjord Says:

  Gud kalder os alle, på hver sin måde – de unge idag kender ikke meget til Guds kærlighed – men derimod rigeligt til fordømmelse og dom – Jeg syntes det er “guddommeligt” at lovsang bliver mere og mere populært hos de unge – det er først når fokus bliver retter over på Jesus, at Gud rigtigt kan genoprette os- Hans skabning. Og så skal Helligånden nok vise hver enkelt ikke at synde. David var jo også musiker og poet…. Vi er nye skabninger i Jesus, altså døde til verdens synd og genfødt til et nyt liv. Vi behøver ikke irettesættelser eller meninger fra mennesker, men kan gå direkte Gud, Han ved hvad vi mangler og er den eneste der kan forandre et menneske……….
  Jesus har endnu ikke tabt en eneste af sine udvalgte, Han skal nok vise vejen.
  Husk ! Gud elsker dig – Jesus døde for vores synder, genopstod og sidder nu ved Guds højre hånd – Når Jesus siger: Tag dit kors og følg Mig – mener Han selvfølgelig over i Guds kongerige. Nu, mens vi lever her på jorden.
  At gøre Guds arbejde, er at tro på Ham, Han sendte. Og glæde sig til Han kommer.

 11. René Vester Says:

  Din udtalelse Gry er ikke gennemtænkt. For det kan læses som om du ikke mener skriften skal tages alvorligt. Men er det da ikke skriften der er afgørende for hvordan vi skal tilbede Gud og tro på Ham?

 12. Gry Sagafjord Says:

  Kære Rene Vester

  Tak for dit svar.
  Vi ville slet ikke kunne leve uden ordet og sandheden, bibelen er jo Guds kærlighedshistorie og vejviser til os. Men i disse sidste tider, må vi samle Guds folk og ikke sprede dem. Lad os hvile i sandheden og frelsen og sprede det gode budskab og mildt lede de vildfarne ind i flokken. Vi ved, at det er Guds job at dømme… Paulus dømmer jo ikke engang selv ! Derudover har jeg tiltro til Guds nåde og visdom. Det kunne jo være Gud selv, der samler de unge via musikken, for derefter at åbenbare Hans kongerige. Det beder jeg til…Må Gud velsigne dig og Danmark med sin Hellige Ånd. Gry Sagafjord.

 13. Jan Petersen Says:

  Den linje vil jeg være meget påpasselig med at følge. Hvis Herren drager på unge som gamle, så er det Ånden, og ikke musikken! Han drager ikke først med musik, for så selv at drage bagefter! Det er når Hans ord forkyndes og Han ved sin Ånd åbenbarer sig, at Han drager mennesker til Kristus til frelse, ved Hans nåde! Det er den eneste sande vej til frelse!
  Musik bliver desværre brugt i mange “moderne” kirker til at tiltrække et ungt publikum, som man så forsøger at smigre til at komme i kirken fast, for på den måde at skabe “vækst” samtidig gemmer man Bibelen og korset væk fordi man er bange for at det skræmmer folk væk. (har selv været vidne til det)

  Og du har ganske ret, Paulus dømmer ikke, han BEdømmer. Det samme forsøger René på bedste vis at gøre.

 14. Gry Sagafjord Says:

  Kære Jan Petersen, tilgiv mig mit sene svar, jeg har først nu erfaret, at du har kommenteret mit indlæg.

  Måske har jeg ikke udtrykt mig korrekt, måske har du misforstået mine fattige ord…Måske har du ikke læst mit første indlæg, hvor jeg refererer til David. Jeg ved det ikke, men jeg ved, at Guds ånd vejleder os igennem bibelen og vores liv her på jorden. – Og at enhver lærer vil få desto strengere dom fra Gud… Men jeg tror også på, at enhver som oprigtigt søger Gud vil møde Jesus på sin vej. Du har ret i, at Paulus bedømmer og han siger også, at han arbejder på sin egen frelse. Visdom er, at gøre Guds vilje og tro på Jesus, som Gud sendte til os.

  Jesus som er Guds søn, blev født af jomfruen Maria, fordi Gud sendte sin Hellige Ånd til hende og befrugtede et æg i hendes moderliv. Nogle vil kalde det overnaturligt, på engelsk “supernatural”, men for Gud, der har skabt og gennemtænkt alt det gode der eksisterer, er det endnu en kærlighedserklæring.. Jesus, som kom fra Gud, er det eneste menneske der har gået her på jorden uden at synde, derfor kunne han overfor en retfærdig Gud, gå i døden i stedet for os. Han tog synden og skammen på sig selv. Han gik i døden for os, men da Jesus selv var uden synd, genoplivede Gud Ham på den tredje dag og hvis vi tror på Ham, gør vi hans vilje, vi lever for Ham og dør til vores egen synd. Det er en løbende proces, der sker i udholdenhed. Ved at se på Jesus som vores forbillede. ligesom ethvert jordisk barn efterligner sine forældre, sådan må vi lære og elske at efterligne Jesus, som jo selv efterligner sin far, og gør Guds vilje. Da Gud skabte mennesket, skabte Han os i sit eget billede, altså ligesom sig selv. Han er selv en treenig Gud, et fælleskab i Faderen, Sønnen og Hellig Ånden.. Vi er altså skabt til et fællesskab med Gud og når vi ikke har det, fylder vi det med alt muligt andet. Det er den sygdom i hjertet der hedder synd, den påvirker vores tanker og alle vores gerninger. Gud har skabt mennesket og elsker os, men hader synd.. Ligesom vi hader en sygdom hos vores børn og prøver at finde en kur imod den, således hader Gud også sygdommen “synd” – og takket være Hans kærlighed, så har Han allerede sendt os helbredelsen igennem Jesus.
  Problemet er bare, at synden bor i vores kødelige legeme, men ved at tro på at Jesus tog vores straf på sig selv, ved at tro på at Jesus betalte bøden for os og ved Guds ord, storekraft og nåde, så bliver vi langsomt helbredt og kan vi modstå fristelsen til at synde.
  Igennem Jesus har frihed til ikke at synde.. Hallelujah…

  Men kære Jan Petersen, hvis det kun er musik og jordisk fællesskab, der fylder tomrummet ud i hjertet, så har du ret i, at det ikke ændrer eller hjælper et menneske, det vil kun føre til en form for selvretfærdighed. Det er først når vi indser, hvor små vi er, at vi kan modtage Guds gave og bytte vores kødelige natur ud med Jesus. Det er så enkelt og dog så kompliceret at forklare, derfor har Gud sendt os sin Hellige Ånd til at åbenbare det i vores hjerter og Han har lovet at enhver som søger Ham skal finde Ham og enhver som kalder på Jesus skal blive frelst, Tak kære Gud.

Leave a Reply