24
Mar

Han opstod igen. Han brød dødens magt. Døden kunne ikke holde ham fast. Påskesøndag er en festdag for kirken. Og burde være den største festdag for kirken. Nu har der jo for nylig været nogle der har holdt fest for Jesus. Det foregik i Skive hvor Indre Mission holdt en Jesusfest, som også var besøgt af folk fra andre kirkelige retninger. En af omvendelse.dks faste læsere var dernede. Hun sendte mig en tekst til en sang som jeg ikke havde hørt før, og som jeg efter at have læst den måtte sige ja og amen til. For den var klar, tydelig, dyb og bibelsk funderet. Derfor har jeg valgt at lade det være påsketeksten for denne anden påskedag. For jeg kunne ikke skrive det ligeså godt selv. Men jeg kan se at den der har skrevet den, kender Jesus og sin bibel.

Den kærlighed som Gud har vist
er ganske simpelt mægtig
Han har jo sendt sin egen søn
at elske en ulydig
En far der ser sin egen søn
som plaget, knust og straffet
Han vender bort sit ansigt, mens
forsoningen bli’r skaffet

Se manden der på dødens kors
en tornekronet konge
Jeg hører nu med skam mig selv
min stemme råber “korsfæst”
Min synd har bragt ham til det sted
hvor han nu hænger udstrakt
Hans sidste suk har bragt mig liv
Jeg hører “Det er fuldbragt”

Hvad har jeg nu at prale af
-min egen kraft og visdom?
Nej, Jesus Kristus gør mig stolt
hans død og livets sejr
Guds kærlighed forundrer mig
for mægtigt han forkynder
Min søn har bragt retfærdighed
han led for dine synder

Share on Facebook

3 Responses to “Jesus er opstanden”

 1. Georg S. Adamsen Says:

  Hvem har skrevet denne sang?

 2. René Vester Says:

  Det ved jeg ikke. Men den skulle stå i Fællessang, som er en ungdomssangbog som IM, LM og ELM har sammen ifølge hende der sendte den til mig.

 3. Michael Andersen Says:

  Hej Georg og Rene
  Sangen er fra Fællessang nr. 12. Fællessang udgives af Lohses forlag i samarbejde med flere andre forlag. Sangen er skrevet af Stuart Townend. Original titel: How deep the Father’s love for us. Oversat af Jens Lomborg. Håber i kan bruge dette:-) I øvrigt en sangbog med mange berigende tekster.

Leave a Reply