Fortvivl ikke mere, for nu er dit problem løst. Du kan nu få lov til at bruge et produkt der er skabt af kristne, til kristne. Kristen strækmærke-reduktionssættet. Du slipper for at købe verdslige produkter som lover reduktion af strækmærker. Produkter som du ikke ved om de er produceret i synd. Dette er produktet du kan købe med god samvittighed.

Nu er det jo nok sådan at det kristne strækmærkereduktionssæt mest er henvendt til kvinder. Men måske bliver jeg en dag så heldig at jeg kan få en kristen fedtsugning. Min kone synes jeg er lidt overvægtig, og det er jo ikke så godt. Men jeg har det altså ikke godt med at gå til en fedtsuger, som kun vil suge mit fedt ud for ussel mammons skyld. Jeg vil da hellere gå til en der vil gøre det fordi han er en kristen. For så kan jeg få en fedtsugning med god samvittighed, og have det godt med mig selv. Og er det ikke det det hele handler om, at have det godt med sig selv, eller er det muligt jeg har misforstået noget et eller andet sted?

Share on Facebook

Leave a Reply