Nu er det blevet til en nyhed, at en måde at minimere antallet af kønssygdomme er ved at nøjes med få seksualpartnere. Kondomer viser sig ikke at være så sikre, som man ellers har gjort dem til. Det står der i politiken i dag. Det er vel at mærke 12 læger og jordemødre der har konkluderet det. Jeg kan da bare kort sige; jamen det vidste jeg godt i forvejen. Jeg kender faktisk en måde som gør, at man slet ikke behøver at få kønssygdomme på, selvom man har et aktivt sexliv. Gør hvad der står i bibelen, og nøjes med en partner. Det har virket før, og det virker stadig. Også selvom det er baseret på god gammeldags kristendom.

Share on Facebook

5 Responses to “Jamen det er da ikke nogen nyhed”

 1. Serina Says:

  Amen! 🙂

 2. Linealis Says:

  Det er ellers ikke så lang tid side Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti måtte tåle megen spot og spe for at sige det samme.

 3. René Vester Says:

  Ja men han er jo ikke forsker. Det er kun forskere der må have lov til at komme med sådanne udtalelser. For de er jo altid troværdige. Men vi andre må godt blive anset for at være tåber når vi kommer med de samme udmeldinger. Det er da egentligt lidt sjovt.

 4. Kristoffer Haldrup Says:

  Forskellen er, at en holdning der ikke er bakket op af data netop er bare det: en holdning, som kan være rigtig eller forket. Når en forsker siger noget, så er det forhåbentligt bakket op af data, beregninger og teori – det er dét, der gør det troværdigt, ikke at det er en forsker der siger det. Men det har folk åbenbart svært ved at skelne imellem.

  -Det gælder også i “stating the obvious”-tilfælde som det foreliggende.

 5. René Vester Says:

  @Kristoffer
  Ja det kan du jo have ret i. Problemet opstår når det kun er forskerne vi vil høre på. For selvom forskerne har data til opbakning, behøver de jo ikke at have ret. Det kender du jo selv til fra din verden. Der er blevet antaget noget som senerehen har vist sig at være bygget på en forkert antagelse.
  Jeg mener jo at envher anden som har data til at bakke op også har ret til at udtale sig. Man behøver ikke være forsker for at have en gyldig grund til en mening.
  Forskere er jo også ofte uenige. I min egen verden er der jo to hovedkategorier af økonomer, monetaristerne og keynesianerne. Der findes forskere på begge sider, men de kan nå frem til vidt forskellige konklusioner. Og de kan jo ikke begge have total ret.

Leave a Reply