Der er forskellige forståelser af hvordan man udfører dåben. Mange kristne har kæmpet imod hinanden pga forskellige dåbssyn. Det ønsker jeg generelt ikke at gøre. For jeg synes det er et område som har skabt mere splittelse end godt er, og ikke er et område som jeg ønsker at skabe splittelse på.
Men her er en video med Todd Bentley som viser dåb som uden tvivl er meget langt fra det som Gud ønsker. Det er direkte tåbeligt. Todd Bentley døber på et tidspunkt en kvinde “in the name of the father, the son and bam. Jeg var meget overrasket over at han overhovedet kunne finde på at sige det. Men nok mere overrasket over at folk stadig synes at Todd Bentley er fra Gud. Hvis han virkelig var det, ville han så ikke vise mere respekt for dåbshandlingen end han gør her. 

NB: Dette er kun en kopi af den oprindelige video. Det viser sig at Fresh Fire Ministries er igang med at få Youtube til at fjerne videoer som afslører den vranglære som blev udøvet under disse møder. Så hvis du ha rset videoen før, og kan se der er en lille forskel, er dette forklaringen.

Share on Facebook

One Response to “In the name of “Bam””

 1. Carsten Stampe Says:

  Hej Rene,
  Ja det kan godt være at kirken har oplevet unødig splittelse over dåbssynet, men det her…
  …hvad skal man sige? Man er jo nærmest tom for ord, og i øvrigt fuldstændig målløs over det der foregår. Hvor er Gudsfrygten henne?

  Kærligst i Jesus,

  Carsten

Leave a Reply