Som en fortsættelse på indlægget i torsdags om kirkedisciplin, har jeg valgt at lægge en debat fra White Horse Inn på som lørdagens podcast. I dette afsnit, taler de om nogen af de problemer som man kæmper med i kirkerne i Amerika pt. Problemer som desværre ikke er langt fra dem vi ser i kirken i Danmark. Men det bliver belyst udfra hvad der står i Guds ord. Og det er befriende klar undervisning som man får ved at høre de fire debattører her. Det er en debat vi også har i Danmark, men så vidt jeg kan forstå, er det ikke en debat hvor vi inddrager bibelen for at finde svar. Måske er årsagen at man godt kender bibelens svar, men man bryder sig ikke om dens svar.

Dette er hvad White Horse Inn selv har skrevet om dette podcast: “Selv om kristne bliver helliget er de endnu ikke perfekte, og fortsætter derfor med at synde på forskellige måder. Men hvad skal en kirke gøre, når synd er en skandale? Hvordan skal vi forholde os til den slags mennesker? Og hvordan skal vi relatere til dem uden for kirken? Disse og andre spørgsmål fra Paul’s første brev til Korinterne vil blive behandlet i denne udgave af White Horse Inn.”

Du kan afspille podcastet i Windows Media Player her.

Eller du kan afspille podcastet i Realplayer her.

Hvis du ønsker at downloade podcastet skal du registrere dig på oneplace.com. Men det kan bestemt godt betale sig (det er gratis). Disse fire bibellærere fra forskellige kirkesamfund har en kærlighed til Gud, og til Hans ord, og til hinanden. Og det er en glæde at høre brændende kristne fra forskellige kirkesamfund, kan være så enige om kerneområder som dem de diskuterer.

Share on Facebook

Leave a Reply