Mange læsere er kommet ind på siden her ved at google på “er helvede virkelig?”  “findes der et helvede?” hvordan kan en kærlig Gud sende mennesker til Helvede?”. Jeg håber de har kunnet få svar på deres spørgsmål her. Men der er en anden ting som også er vigtig at vide. Nemlig hvordan der er i Helvede. Er det så forfærdeligt som vi har hørt? Og hvorfor er det egentlig det?

Istedet for selv at svare på det, har jeg fundet nogle bibeltro undervisere, som har stor respekt og anerkendelse i kristne kredse. Den første som jeg har fundet til at svare, er den internationalt anerkendte bibellærer David Pawson. Fordelen for mig ved at lade disse svare på hvordan der er i Helvede og hvorfor det er så forfærdeligt et sted, er at det ikke er mig folk bliver sure på . Der er nemlig altid nogen der bliver sure når man taler om fortabelsen. Men denne gang kan de få lov at blive godt og grundig sur på David Pawson. Men mon ikke det i virkeligheden er Gud de er vred på. Gå ikke glip af at høre denne fantastiske forkynder der stille og roligt forklarer hvad bibelen siger om emnet.

Share on Facebook

4 Responses to “Hvordan er der i Helvede?”

 1. Torben Søndergaard Says:

  Hej Rene

  Så lige denne video.. meget stærk..

  Godt at se at du bruger David Pawson. Han er en jeg har fået rigtig meget ud af.. Han er virkelig til stort velsigelse..

  Bless

 2. Marianne Smedegaard Says:

  Jeg troede jeg vidste noget, og jeg troede at jeg havde opfattet noget, men da jeg hørte David Pawson, både i gennemgang af bibelen på God channel, og hans gennemgang omkring helvede, så står det mig klart, hvor lidt jeg har forstået, og hvor meget jeg trænges at lære og forstå mere. MS.

 3. Thomas Says:

  Jesus brugte meget tid på at advare om helvedet, så emnet er helt relevant. Men jeg synes alligevel ikke, at en video om helvedet kan stå alene. Der ska være noget om, hvem der kommer i helvedet, hvorfor, og hvilke alternativer, der er?

  Og i den sammenhæng synes jeg, at John MacArthur har en god prædiken om den smalle (og den brede) vej. Prædikenen er i to dele, og kan findes her: http://youtu.be/S8rKKzxHxVo og her: http://youtu.be/0A4qAIi8inc

 4. Thomas Says:

  PS John MacArthur har også en god prædiken om helvedet: http://youtu.be/v-JIgZ1KSCA

Leave a Reply