Findes der et Helvede og har bibelen ret i dens beskrivelser. Tjah Doug Pagitt tror jo som bekendt ikke på at man skal forstå bibelens beskrivelser af Helvede bogstaveligt (klik på linket her). Men han sætter jo tvivl om næsten alt der står i bibelen. Så lad os i stedet for spørge en som tror på bibelen, og som har kendskab til flere folk, der har set hvordan der er på den anden side af døden, hvis man ikke er en omvendt kristen.

Sig velkommen til Mark Cahill. En bibelsk forkynder som ikke prøver at bøje Guds ord for at gøre det mere relevant og spiseligt. Mark Cahill er uddannet akademiker og forhenværende proffesionel basketballspiller. Men det er ikke det der kommer til udtryk i denne prædiken, som burde få de fleste kristne op af sofaen. Ray Comfort fra “Way of the Master” har udtalt; Mark Cahill er den eneste prædikant der har kunnet få mig til at føle mig som en lunken kristen”.

Videoen kan desværre ikke ses her på siden, men her er linket til Video.google.com. Jeg kan stærkt anbefale denne video, og regner også med at vise mere af Mark Cahill senere.
Hvordan er der i Helvede? Af Mark Cahill

Share on Facebook

Leave a Reply