Lørdagens podcast omhandler et emne som kun få tør komme ind på. C J Mahaney formår at komme godt rundt om dette sprængfarlige emne, og gøre det uden at tale ned til folk, og samtidig være skarp. Det er et emne som der bestemt er brug for at gøre opmærksom på, for rigtig mange steder er kirkens kvinder begyndt at gå som verden går klædt. Hvorfor det er et problem, for både Gud, kvinde og mand, vil C J Mahaney illustrere udfra skriften i denne podcast, som fik nogle følelser frem i mig, som jeg slet ikke var forberedt på. For jeg må nok sige at jeg blev afsløret som mand, og hvad der arbejder i manden. Så denne prædiken er bestemt ikke kun rettet til kvinder. Særlig fædre kunne have brug for at høre den også.

Til dem der ikke kender C J Mahaney, kan jeg sige at han er en del af den karismatiske bevægelse, og samtidig gode venner med John MacArthur, hvilket er noget mange undrer sig over. De har et samarbejde kørende, og prædiker i hinandens kirker. Men når man hører C J kan man godt høre hvorfor at MacArthur glæder sig over det samarbejde de har. Så det er mig en glæde at kunne publicere en prædiken her fra en bibelsk funderet karismatisk kristen, som ikke bygger sit liv med Gud på oplevelser, men på bibelens ord. Hør den online eller download den til din MP3-afspiller.

C J Mahaney er seniorpastor for Sovereign Grace Ministries

Share on Facebook

2 Responses to “Hvordan bør en kristen kvinde klæde sig? Af C J Mahaney”

  1. Linealis Says:

    Sorry, men der er for meget amerikansk snik-snak i det podcast. Det tager ham en evighed om at komme til sagen. Men ellers er det vidst meget godt.

  2. René Vester Says:

    Hej Linealis
    Jeg vil give dig ret i at det tager lidt for lang tid før han kommer i gang. Personlig tror jeg årsagen er at dette er et ømtåleligt emne, og han derfor vil starte med at vise sin gode hensigt, for at undgå at tilhørerne skal kalde ham fordomsfuld.Det kan man måske godt kalde en fejl, men er nok den menneskelige måde at forberede et farligt budskab på. Men når han først kommer i gang, bliver det rigtig godt.

Leave a Reply