Evigheden er et begreb som vi dels har svært ved at fatte, men som vi også ved eksisterer. Det er bl.a derfor man i matematikken har et symbol for uendelig, som viser at en talrække fortsætter. Den fortsætter ud i evigheden. Men hvordan kan vi forstå evigheden, med vores begrænsede evner? Jeg har fundet en allegori som nogen nok har hørt før (jeg har). Men denne er bedre end dem jeg plejer at høre, for denne gang er det ikke kun evigheden der bliver forklaret, men evangeliet.

Share on Facebook

7 Responses to “Hvor lang tid varer evigheden?”

 1. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Jeg syntes den er dårlig, 1 sekund er 1 sekund også i evigheden, plus den ligger op til at evigheden på et tidspunkt stopper.

 2. Alexander Says:

  jeg synes den er god, og det er et dejligt budskab. Fedt budskab
  udover dette så har jeg nogle privat spørgsmål kære rené så hvis du gad at kontakte mig på min mail ajn@sol.dk, da jeg ikke kan finde din mail eller kontakt info herinde

  Mvh. Alexander
  Herren være mig dig og dit arbejdet Amen

 3. Martin Says:

  Jeg er nu personligt glad for at der ingen evidens er for at nogle skal leve “for evigt”, hverken i en himmel eller et helvede.

  Hvad enten man kommer det ene eller det andet sted, er det da en forfærdelig straf at skulle leve uden ophør. Grusomt.

  Der er en grund til, at videnskabeligt oplyste folk har en meget lav tendens til at frygte Helvede.

 4. René Vester Says:

  Ja smag og behag. Jeg synes den giver en god illustration, men jeg tror da også et sekund er et sekund i Himlen.
  Til Martin: Jeg tror (og ved) at evigheden i fortabelsen er grusom, men også at det er en retfærdig straf. En straf som jeg selv fortjener fordi jeg har levet i oprør mod Gud og brudt Hans retfærdige lov (se linket om synd oppe til højre i menuen for yderligere info).
  Men evigheden i Himlen er fantastisk fordi jeg der skal være sammen med min frelser.

  Til Alexander
  Min mail er info@omvendelse.dk. Den står vist i en af menuerne for oven, men jeg burde overveje at finde et mere tydeligt sted til den, for den er ikke nogen hemmelighed. Men skriv bare.

 5. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Jeg syntes bare det er underligt at man skal bruge en allegori for at forklare evigheden, er det så svært at forstå at evigt betyder evigt? 😉

  Min allegori : At som barn at, vente på at få lov til at åbne sine julegaver, se det er en allegori der forklarer noget der føles evigt 🙂

  In fun,

  Barnabas 😉

 6. Alexander Says:

  har sendt en mail til dig men den kan vist ikke sendes :-S ??

  Hilsen Alexander

 7. René Vester Says:

  Hej Alexander jo jeg har fået din mail. Men den pc jeg har med mig kan jeg ikke sende fra. Men jeg kan i morgen, så du skal nok få svar.

Leave a Reply