Okay tid til sjov. En lille satirereklame, for en cd til dem der tror at Jesus kom for at give kristne alverdens rigdom.


Personligt tror jeg at Gud tager sig af os, også i det økonomiske. Men jeg har ikke en eller anden underlig tro på, at jeg bliver rig fordi jeg er kristen. Hvorfor skulle Gud også gøre det sværere for mig at komme i himlen, for det står der jo. Det er sværere for en rig at komme i himlen, end at få en kamel igennem et nåleøje. Heldigvis står der også bagefter at for Gud er det muligt at få den rige igennem nåleåjet, så rige kan godt blive frelst. Men er vi ledt af vores kød til at blive rige eller af ånden? Hvad er det der driver os, Guds ånd eller vores syndige begær? Hvis vi skal fuldføre vores løb, må vi være drevet af åndens gerninger og ikke kødet!

Share on Facebook

Leave a Reply