Hvis jeg ikke var en kristen, men havde fået at vide at jeg skulle dø indenfor en kort tid. Så kunne det være at jeg tænkte at jeg måske skulle søge hen i kirken for at finde ud af hvad jeg skal gøre. For at finde håb for hvad der sker med mig efter min død. Hvad kunne jeg så risikere at finde?

Det spørgsmål har den døende mand i denne video stillet sig selv. Svaret er stærkt foruroligende. Det viser også hvorfor jeg synes det er så vigtigt at bruge tid på at vise hvad sand kristendom er, og ikke er. Dette er den video som du må se, også dig der plejer at springe videoerne over. For den her kan jeg ikke beskrive tilstrækkeligt med ord, den må simpelthen ses. Send den til din pastor, eller din ungdomsleder og spørg dem hvad de siger til den. Den burde kunne give nogle gode debatter, som kunne være gavnlige.

Share on Facebook

Leave a Reply