30
Dec

På trods af at Joel Osteen har godkendt mormonerne som kristne (hvilket blot viser hans enorme uvidenhed om hvad der står i bibelen) så er mormonerne stadig en sekt. Fuldstændig på linie med Jehovas Vidner, Moonierne o.l. Når vi ved det, er det så acceptabelt at hjælpe mormoner med kirkevækstprogrammer? Hvis din pastor havde udviklet et kirkevækstprogram (personligt har jeg ikke den ringeste tillid til kirkevækstprogrammer, jeg skal nok komme ind på hvorfor en anden gang), ville du så synes at det var i orden at han hjalp den lokale Rigssal for Jehovas Vidner til at kunne bruge samme kirkevækstprogram? Ville du ikke synes at det var lidt underligt, måske endda fuldstædnig forkert??? Hvad ville du sige til at din pastor sagde at kirkevækstprogrammet ville få dem ind på den rigtige vej, fordi hans system byggede på nogle regler der gjorde at folk kom ind i den kaldelse den enkelte var kaldet til? Ville du så stole på ham?

Jeg ville ikke. Jeg ville sige det der er ikke i orden pastor, enten stopper du med at hjælpe sekter med at gøre deres menigheder større, eller også smutter jeg, for det der er bestemt ikke fra Gud!

Jamen, René hvorfor skriver du sådan noget vrøvl. Er der nogen kristne kirker der ville følge en mand der hjalp sekter med at blive større? Det ville jeg da gerne svare nej til, tro mig jeg ville gerne. Men en meget stor andel af kirkerne i vesten følger i dag efter en mands farlige råd om hvordan ens kirke kan blive mere levende og vokse sig stor, råd som ser ud til at komme fra bibelen, men som bl.a. er iblandet østens mystik. Disse råd har han givet til både evangeliske kirker og mormonkirker, samt andre som jeg kan fortælle om senere. Hvem denne mand er skal blive afsløret senere, men mange vil blive chokeret, når de får navnet. Men følg med lidt endnu, snart skal jeg løfte sløret for hvem denne mand er som kirker har sagt ja til, uden at forstå at manden ikke lever i overenstemmelse med Guds ord. Afsløringen kommer i det nye år, men kun lidt af gangen. Derfor er der lukket for kommentarer på dette indlæg.

Share on Facebook
Comments Off

Comments Closed

Comments are closed.