Jeg er meget bedrøvet. Jeg har nu set flere videoer med Todd Bentley, og det jeg har set, har ikke gjort mig glad. Jeg har ikke set nogen velsignelse fra denne mand. Jeg har kun set en forvirret (eller muligvis bedragerisk) mand, som kan vise nogle tegn. Om de er ægte eller ej, er jeg faktisk ligeglad med. For jeg har ikke set en mand der kender Guds ord, eller viser forståelse for hvem Gud er. Det her er hvad jeg kalder “charismatics gone wild”. Jeg er ikke ude efter den karismatiske del af vore kirker med den udtalelse, for der findes stadigvæk fornuftige mennesker iblandt dem.

Jeg har bl.a. set nedenstående videoklip. I den ser man Todd Bentley og nogle folk som kommer op til ham på scenen. Det er det rene kaos. Todd skriger, ryster, råber, vælter og lægger hænderne på folk mens han siger Baam. De andre nøjes med at grine i latterkramper, vælte og ryste. Jeg kunne ikke lade være med at tænke hvad Paulus ville sige hvis han så dette. Mon det ville være det samme, som han sagde til korintermenigheden?

“Profeters ånder underordner sig under profeter, for Gud er ikke forvirringens, men fredens Gud.” Første korinter 14.32-33

Når man ser denne video, er det tydeligt at Todd Bentleys ånd, ikke har underordnet sig under ham, han ser ud til at være styret af noget istedet. Han ser slet ikke ud til at kunne styre sin egen krop. En ting som jeg ofte har spurgt om når jeg har set disse latterkramper som er helt ekstreme, er hvad Gud vil bruge det til? Hvad vil Han sige med det? Og hvis vi ikke kan få svar på dette, så burde man også stille sig dette spørgsmål: Er det overhovedet fra Gud?

I næste indlæg om Lakeland vækkelsen som man fejlagtigt kalder den, vil jeg vise hvad det er for nogle Todd Bentley arbejder sammen med. Folk som siger de kan tage til himlen og tilbage igen nårsom helst de har lyst til det.

Share on Facebook

Leave a Reply