I min gennemgang af Mattæusevangeliet er jeg denne gang kommet til Johannes Døberens tjeneste. Hvad var årsagen til hans enorme succes? Det er ret interessant at finde ud af, da hans tjenestemetode burde have medført fiasko. Og hvordan kunne han tillade sig at kalde den tids hellige for øgleyngel, var det ikke lige voldsomt nok?
Desuden taler jeg lidt om forskellige spekulationer på hvad Jesus lavede i sin ungdom, og om vi overhovedet kan bruge disse spekulationer til noget?

Share on Facebook

One Response to “Hvad var Johannes Døberens budskab del 1: Podcast”

  1. michael seegert Says:

    tak for linket , Jeg ikke kun en spradebasse der råber op, men jeg more mig tit over facebook og alt det der sker der, men kan også være eftertænksom og alvorlig -bare rolig hhh jeg har lyttet og hørt – der behøves hverken fine klæder elelr flot lovsangs orkester og lyseffekter- evangeliet behøver blot overgivelse omvendelse og efterfølgese – minder mig om ” i er i denne verden men ikke af denne verden, den som elsker verden og det der er i den er ikke ,, øø kan ikke være i min faders kærlighed , det var et meget specielt kald johannes havde – der er ikke opstået nogen større menneske end johannes siger jesus – – . v.h michael

Leave a Reply