Det går faktisk ret godt her på omvendelse.dk. Siden har nogle besøgstal som jeg kun kan takke Gud for. Deraf er der ret mange, der er faste læsere efterhånden, men der kommer dagligt nye til.

Planer for fremtiden: Jeg har fundet ud af at videosiden bliver brugt flittigt. Der er tilsyneladende en efterspørgsel efter god undervisning og klar forkyndelse.  Men det er der ikke noget at sige til, jeg hører tit kristne sige at de er sultne efter et ordentligt Guds ord, men de får ikke noget i den kirke hvor de kommer. For at komme dem i møde, er jeg pt ved at forberede nogle videoprædikener med bl.a. Paul Washer, og andre gode bibelske forkyndere. Jeg satser på at finde nogen med David Wilkerson og John Macarthur. Der vil også komme flere undervisningsvideoer og apologetiske videoer. Dertil vil der også komme nogle lidt anderledes videoer, med et meget klart bibelsk indhold.

Bloggen her vil fortsat være www.omvendelse.dk  mest aktive del af hjemmesiden. Emnerne vil være bibelske, og baseret på hvad der står i bibelen, og ikke på hvad mennesker mener. Der vil både være fokus på evangelisation, hvem Jesus er, vækkelseshistorie, evigheden, livet som kristen o.l. Men også fortsat en afsløring af de forskellige former for falsk lære som har inficeret mange kirker i dag. Jeg vil sørge for at dokumentere mine anklager, for jeg vil ikke anklage nogen for noget som ikke kan dokumenteres. Nogle tror fejlagtigt at jeg er ude efter de falske profeter, som forvrænger Guds ord. Sagen er at jeg er ude på at afsløre deres lære, og sætte den overfor Guds sande ord. Så vi kan se hvad der kommer fra hvem. Her vil der snart komme fokus på hvad det er for nogle falske apostle der har været medvirkende til at mange kirker i dag er blevet en skygge af sig selv, hvor evangeliet kun sjældent bliver forkyndt. Det vil ikke være et område som vil gøre mig og www.omvendelse.dk populær i nogens øjne, men det er nødvendigt at fokusere på disse ting for at kirken må blive renset.

Det er nemlig vigtigt at kirken bliver renset, for Gud vil have at Hans kirke er pletfri og ren. Så bed for din kirke, respekter og ær din præst i din tale, og vær vis i den måde du taler til ham, også om disse ting.

Share on Facebook

Leave a Reply