En af mine ældstebrødre (eller menighedsrådsmedlem om man vil), sagde engang at hvis Jehovas Vidner blev startet i dag, så ville mange kirker kalde det en kristen kirke. Årsagen til hans udtalelse er at den viden som mange kirker har om bibelen i dag, er så mangelfuld at vi ikke kan se forskel på sand lære og falsk lære. Og når man kigger på hvad der har sneget sig ind af tåbeligheder i kirken i dag, så er jeg på nippet til at give min ældstebror ret. Jeg har faktisk også mødt flere kirkefolk som er blevet sure på mig, fordi jeg har sagt at Jehovas vidner ikke er kristne. Det er nu ikke så svært at argumentere for. Det er ganske få ting man behøver vide for at kunne vise dette.

Kirk Cameron og Ray Comfort har lavet en lille tv-dokumentar om dette. Den viser rigtig godt hvad Jehovas Vidner står for, samtidig med at deres lære bliver spejlet op af det sande evangelium. Det er forresten også det bedste våben imod Jehovas Vidners lære. Kender du Guds ord, og ved hvad evangeliet er, så har du gode muligheder for at få folk fra denne sekt, til at begynde at betvivle deres tro. Hvilket de jo har brug for, førend de kan erkende sandheden. Personlig glæder jeg mig over de samtaler som jeg får med dem, for det kræver ikke så meget at få dem til at se, at de bygger deres liv på sand. Og det giver mig glimrende mulighed for at pege på den eneste der kan frelse os.

Share on Facebook

Leave a Reply