Dette er nok den farligste prædiken jeg nogensinde har holdt. Den har også skildt vandene når jeg har prædiket den.  Der har været nogen der har ment at det var at gå langt over stregen, mens andre har sagt det er Guds ord det der. Og så har der været dem der har sagt, at det fik dem til at tænke ret kraftigt over deres liv.

Jeg har selv lige hørt den for at tjekke indspilningen, og ja jeg kan godt forstå at mange synes, det er hårde ord der bliver talt her.  Men hvis jeg sammenligner den med Jonathan Edwards berømte prædiken “Sinners in the hands of an angry God” så er den slet ikke så hård (Jonathan Edvards prædiken var den der startede den store vækkelse i USA i 1841).

Hør denne prædiken hvis du tør blive ramt af Guds ord, og send den gerne videre til andre der har brug for at høre den. Emnet er “Hvad er vigtigt?”

Share on Facebook

Leave a Reply