Hvis man skal tro på hvad medierne siger, så kunne det nogen gange se ud til at lykken handler om at være seksuel frigjort. Udlev din seksualitet og find dit eget jeg i det. Udforsk seksuelle afkroge og specialiteter som om det er et stort tagselv bord på DFDS Oslofærges buffet Seven Seas (og der er godt nok rigtig meget at vælge imellem der). Mediernes falden på halen for folks forskellige måder at udleve det de tror er deres sande seksuelle jeg, er en falliterklæring der blot viser at vi er et samfund uden egentlige værdier. Når livet handler mere om hedonisme, end det handler om ansvar, moral og socialt fællesskab, så er der noget galt.

Ok, ret skal være ret. Det er ikke kun sex der ses i fjernsynet, men der er godt nok meget af det, og det er som om det er vigtigere at finde sin egen seksualitet, end det er at leve et sobert og ansvarligt liv med en ægtefælle, børn og et normalt arbejde. For det sidste er der ikke ret meget af. Det er åbenbart ikke spændende nok at leve et sundt og fornuftigt liv.
Men lykken er ikke at finde sin seksualitet. Lykken er heller ikke at være rig, og heller ikke at have det bedste job på ens arbejdsplads og hvad jeg ellers kunne finde på af forslag her. Lykken er at være kendt af Gud og kende Ham og være Hans barn.

At vide at man før levede som fjende af Gud og stod til evig straf på grund af vore overtrædelser af Guds retfærdige og hellige lov, og så finde ud af hvad Han har gjort på korset for os. Samt tage imod den tilgivelse og frelse Han har og blive Hans barn. Det er lykken.
At tro lykke er noget jeg kan finde ved at dykke ned i mine egne lyster hvad de så end er, kan kun give kortvarige nydelser som ikke er at sammenligne med den evige lykke jeg kan få i Herren og hos Herren i dag, og som også varer ind i evigheden. Som David siger i salme 16.2:

“Du er min herre, ingen anden end du er min lykke.”

Share on Facebook

Leave a Reply